LiTangLee Auto, Elektrické, Chvostové, Brány, Výťah batožinového priestoru Zadné Dvere Pomáhať Systém Pre Volkswagen Transporter T5, Caravelle tlačidlo Diaľkové Ovládanie

€395.33


LiTangLee Auto, Elektrické, Chvostové, Brány, Výťah batožinového priestoru Zadné Dvere Pomáhať Systém Pre Volkswagen Transporter T5, Caravelle 2012~2016 Originálneho kľúča Vozidla Diaľkové Ovládanie

Fit:

Pre Volkswagen Transporter T5, 2012~2016 Pre Volkswagen Caravelle 2012~2016 Pre Volkswagen Pre VW Multivan 2012~2016 Pre Volkswagen Doubleback (Camper)2012~2016 Pre Volkswagen California2012~2016

LiTangLee inteligentné elektrické zadné dvere výťahu systém je vhodný pre osobné auto na trhu a je vyvinutý hlavne pre SUV modely, ktoré nemajú elektrické zadné dvere funkciu. Tento nový, inteligentný a user-friendly elektrické zvyškový systém prináša vynikajúce akustické výkon a spoľahlivé bezpečnosti. Jeho automatický modul snap-in funkciu je možné elektricky uzavrieť zadných dverí.

LiTangLee Elektrické Chvost Brány výťah je na zákazku pre vaše auto, môžete ľahko prevádzkovanie tohto auta pomocou originálneho kľúča vozidla(nie je potrebné extra diaľkový ovládač)

otvoriť alebo zablokovať chvost brány, nastaviť výšku atď...to je pomerne ľahko a pohodlne, s týmto auta, aj vaše dieťa môže hladko otvoriť svoj ťažký kufor teraz!

Najviac user-friendly high-tech konfigurácia Smart vyhnúť núdzi, user-bezpečne.

Zatiaľ čo chvost brány sa zatvárajú, keď ju dotknúť prekážky(ľudí alebo vecí), bude to odrazí späť automaticky alebo zastaviť tam, tak vyhnúť sa ublížiť.

Nastaviť výšku, user-friendly

Chvost brány môžu pamäť výška používateľa potiahnite gate na úroveň, ktorá by mohla dosiahnuť, potom dlho stlačte tlačidlo tak, výška je vysporiadaný. Nabudúce, môžete ju otvoriť, pobyt výška, ktorý ste nastavili. Takže dievčatá nikdy sa bála, že to bude príliš vysoká pre vás dosiahnuť.

Tlačidlo v sedadla vodiča, ovládanie ľahko.

Keď ste v sedadla vodiča, stlačte tlačidlo na ovládanie chvost brány ľahko.

Tlačidlo na chvost brána, veľký ručné ovládanie

Ľahký dotyk na tlačidlo na chvost gate, je to blízko, ako potrebujete.

Zvuk a svetlo, alarm, včasné varovanie

Pri zatvorte alebo otvorte chvost brána, zadné svetlo na a odosielať zvukové, aby vás vodič, a poznať späť situácie, aby sa zabránilo poškodeniu alebo bezpečnostných rizík.

Žiadne prerušenie vozidla obvod/diagram

Úplne reforma spôsob, ako vlastník vozidla použiť ťažký kufor, budete ovládanie batožinového priestoru ľahko a pohodlne. vodič mohol použiť diaľkové ovládanie, stlačte tlačidlá chvost brány alebo vodiča, izba pre kontrolu. Inak, to má funkcia smart vyhnúť núdzi, pamäť výšky a tak ďalej

Ovládanie pomocou diaľkového ovládania, jeden stlačte tlačidlo fix al

Stlačte na diaľkovom ovládači open/close na chvost brány, dokonca aj ak sú vaše ruky sú plné ruky práce, môžete to urobiť jednoducho.

LiTangLee inteligentné elektrické zadné dvere zaujímavosti:

1,Dvojlôžková/Jednolôžková bar mechanika otvárania a zatvárania, nízka spotreba systém kontroly box

2,rôzne kontrolné metódy môžu byť použité na otvorenie a zatvorenie zadných dverí

3,môže prispôsobiť a rozvíjať otvorenie zadných dverí výška

4,s elektronické automatické pripomienky a automatické sacie dvere

5,s inteligentným anti-pinc

Výrobok obsahuje podrobný návod na inštaláciu (plug and play, jednoduchú inštaláciu)

LiTangLee Auto, Elektrické, Chvostové, Brány, Výťah batožinového priestoru Zadné Dvere Pomáhať Systém Pre Volkswagen Sharan 7N 2010~2019 Originálneho kľúča Vozidla Diaľkové Ovládanie LiTangLee Auto, Elektrické, Chvostové, Brány, Výťah batožinového priestoru Zadné Dvere Pomáhať Systém Pre Volkswagen Transporter T5, Caravelle 2012~2016 Originálneho kľúča Vozidla Diaľkové Ovládanie

Štítky: elektrický výťah batožinového priestoru, dvere bližšie v aute, jednoduché posuvné brány, teramont vw, electr batožinového priestoru, zdvíhacie systém, v transporter t5, ovládanie elektrické chvost brány výťah, kľúčové trojuholníka, elektrické brány, motorové.


( 0 Hodnotenie )

Počet