Modifikovaná Sínusová Vlna Napätia 1200W 2600W DC 12V Do AC 220V Auto Power EÚ Zásuvky Invertorový Nabíjač Converter Adaptér pre Auto Domov

€23.98


Auto menič je mimoriadne kompaktné a prenosné, a predstavuje nový trend vysoko frekvenčné meniče. Či už je to spojené s vozidlami alebo inými 12V napájanie, môže poskytnúť bezpečnú a spoľahlivú AC napätie pre elektrické zariadenia, ako napríklad TV, DVD stroje, atď. To prichádza s radom funkcií slúžiacich na ochranu, chráni converter, batérie a elektrické spotrebiče, efektívne v preťaženie štátu.

Funkcie:

700W auto menič, s 1200W okamžité vysoké špičkový výkon, previesť DC 12V do AC 220V / USB DC 5V, stabilné a presné výstupné napätie.

AC zásuvky a USB porty. Hrajú 1 univerzálny AC zásuvky a 1 USB nabíjací port, skvelé pre nabíjanie notebooku, DVD prehrávač, auto chladnička, auto vysávač, herné konzoly, TV, DVD prehrávače, svetlá, iPad, smartphone, a iné elektronické zariadenia.

Digitálny displej. Prísť s LCD obrazoviek môžete automaticky sledovať a zobraziť kapacita batérie, vstupné napätie výstupná frekvencia, výstupné napätie a výstup vlna typu.

Inteligentné ovládanie teploty a menej tepla. Tento menič prijíma vysoko kvalitného hliníka shell a je postavený v tichej regulácia teploty ventilátor, keď invertor spustí ventilátor sa spustí automaticky. Keď invertor dostane vyššia teplota, ventilátor bude bežať rýchlejšie, získať high-speed odvod tepla.

Bzučiak alarm. Postavený-v bzučiak prístroj, keď sa kapacita batérie je nižšia ako 20% a napätie je príliš nízke/vysoké, bude to robiť výstražný zvuk upozorniť používateľa.

Vysokú mieru konverzie. Viac ako 90% konverzný kurz, nízke straty, energeticky úsporné a bezpečnejšie používať.

Plnú ochranu. Vstavaný cez teplota ochrany, po elektrickej ochrany, ochrany nízkeho napätia, nadprúdová ochrana, preplatok ochrany, viac-absolutórium ochrany a skratu ochrana, bezpečné a spoľahlivé.

Poznámka:

Pre DC 12V a auto LEN, nie je aplikované pre DC 24V a lietadlo použitie.

Prosím, nenechávajte menič je v polohe ZAPNUTÉ, zatiaľ čo vaše auto sa vypne.

Vyhnúť uvedenie meniča do slnečného žiarenia priamo alebo vedľa materiály citlivé na teplo na ochranu invertora, z prehriatiu.

Vezmite prosím na vedomie, zariadenia príkon použitie Pozor! Nepoužívajte vysoký výkon elektrického zariadenia, napríklad sušiče vlasov, mikrovlnná rúra, železné rúry, elektrické ohrievače, kulmy, atď.

Špecifikácia:

Typ: Auto, Invertor A Konvertor

Materiál: Hliník

Množstvo: 1 ks

Farba: Zlatá

Vstupné Napätie: DC 12V

Výstupné Napätie: AC 220V ± 10% 50 hz

USB, Výstup: DC 5V-2.1

Menovitý Výkon: 700W

Špičkový Výkon: 1200W

Výstupný Tvar Vlny: Modifikovaná Sínusová Vlna

Obvod Topológie: Plný Most Typ

Low Battery Alarm (bez zaťaženia): DC 11V+/- 0.5 V

Vysoká Battery Alarm (bez zaťaženia): 15V DC+/- 0.5 V

Nízky stav Batérie Vypnutie (bez zaťaženia): DC 9V+/- 0.3 V

Vysoká Batérie Vypnutie (bez zaťaženia): 16V DC+/- 0.5 V

Vrchol Efektívnosti: >92%

Viac Ako Teplotná Ochrana: Áno

Vstavaný Chladiaci Ventilátor: Áno

Č zaťažovací Prúd Nakresliť:

Štítky: pre domáce, zásuvky usb na stenu, 50 watt invertor, auto gadget, 12v batérie, nabíjačku na motocykel, zmeniť, jednotky usb flash, 12v motocykel usb, 24vdc 12v dc nabíjačky, stick usb.


( 2 Hodnotenie )

Počet