Duálny USB Nabíjačka + LED Voltmeter + 12V Zásuvky Napájania na Štyri Diery Panel pre Auto, Loď, Námorné nákladné Vozidlo Motocykel RV ATV Vozidiel Telefón

€12.40


Položka špecifiká: Farba: Čierna Materiál: ABS + metal Panel Veľkosť: o 105x86x5mm skrat / prehriatiu. Multifunkčný výrobok, ideálny pre cestovanie použitie. Vodotesný, prachotesný materiál môže byť použitý pre interiérové a exteriérové aplikácie. Možno nainštalovať zvisle, vodorovne alebo pod pomlčka, alebo akýkoľvek rovný povrch. Jednoduchá inštalácia, nie je potrebné vystrihnúť veľký otvor v paneli, tieto sedieť na prístrojovej doske a upevnené pomocou 4 skrutiek a 8 Izolované Svorkovnice (dodáva sa).

USB Nabíjačka: Prevádzkové napätie: 12/24V Rozhranie: 2x USB Výstup: DC 5V 1A/2.1 Ukazovateľ: Modrá LED Široko používané elektrické zariadenia pre napájanie: Vozidlo,GPS, mobilný telefón, fotoaparát, mp3, aby automobilový s cigaretu plug prílohu byť používané s týmito povrchová montáž cigariet zásuvky.

Cigaretový Zapaľovač: Prevádzkové Napätie: DC 12V Barel vnútorný priemer:2.1 cm/0.83" Hlavne vnútorná dĺžka:3.6 cm/1.42" Môžu byť použité pre ľahké cigarety: Áno Elektroinštalačné súpravy pre zapaľovače na inštaláciu v akejkoľvek 12V motocykle, Lode, jazda na Koni kosačky, traktor, alebo auto. Optimalizované pre iPad, iPhone a iPod - rýchle nabíjanie v plnej rýchlosti (2.1 Zosilňovačov pre iPad, 1Amp pre iPhone/iPod). Sa vzťahujú na všetky USB nabíjanie mobilných telefónov alebo iných elektronických produktov. Spustiť viac príslušenstvo na jeden čas, veľmi pohodlné a jednoduché použitie.

Package Zahrnuté 1x 12V Auto Dual USB Adaptér Nabíjačka+Voltmeter+Cigaretový Zapaľovač Zásuvky s Ľahšími 4x Skrutky, 8x Izolované Svorkovnice

Štítky: caravan rv, motorový čln zariadenia, panel usb, 12v batérie, nabíjačku na motocykel, voltmeter motocykel usb, usb nabíjačka, voltmeter moto, voltmeter 12v usb, moto zásuvky, motocykel zásuvky, stick usb.


( 1 Hodnotenie )

Počet