DN15/DN20/DN25 Elektrické Motorové Niť guľový kohút Brass AC 220V 2 Cesta 3-Wire 1,6 Mpa so Servomotorom Pre vodu, plyn, olej

€13.23


DN15/DN20/DN25 Elektrické Motorové Mosadze, Guľa Ventil DN20 AC 220V 2 Cesta 3-Vodič so Servomotorom

Popis:

Tento elektrický loptu ventil je vyrobený z vysoko kvalitnej mosadze, odolné na použitie. Tento 2 cesta 3-wire guľového ventilu môže byť otočený o 90 stupňov. DN15 a DN25 dve modelu si môžete vybrať.

Vlastnosti: Vyrobené z vysoko kvalitnej mosadze s trvanlivé výkon. Vysoko úspora energie, dlhá životnosť, dizajn. Vhodné pre médium voda, plyn, ropa. Tento 2 cesta 3-wire guľový kohút môžete otočiť o 90 stupňov. DN15 a DN20 DN25 tri modely pre vás choos

Špecifikácie:

DN15,DN25:

Ventil materiál: mosadz

Prevádzková teplota: normálne

Rotácie: 90 stupňov

Médium: voda, plyn, olej

Prevádzkový tlak: 1,6 mpa

Pripojenie: závit

Napájanie: AC 220V

Metódy kontroly: 2 Cesta 3-Wire

Model(Nepovinné): DN15, DN25

Hmotnosť: 447g(DN15), 608g(DN25)

Veľkosť: 12*7*6typ / 4.7*2.8*2.4 palec, 13*7*6.3 cm / 5.1*2.8*2.5 palec

Množstvo: 1pc

DN20:

Materiál: Mosadz(ventil), 304 nerezovej ocele(stonky), špeciálne gumy(tesnenia), hliníkovej zliatiny (ovládač base), ABS inžinierstva plastové(vodič krytu)

Typ: 2-Pásmový 3-Vodič 2-Bodové Ovládanie

Vodič Motor: synchrónny motor s Hysteréziou

Vodič Pracovné Napätie: AC220V

Spotreba energie: ≤7.5 VA

Ventil Tlak: 1,6 MPa

Povolený Tlak Rozdiel: ≤0.13 MPa

Vhodné Tekutiny: Studenej vody, teplej vody

Vhodná Teplota Kvapaliny: 2℃-95℃

Teplota Okolitého Prostredia: 0℃-60℃

Otvorený Čas: Asi 10s

V blízkosti Čas: Cca 5s

Ventil Pripojenia: G3/4 (DN20)

Hmotnosť: 666g / 23.5 oz(cca.)

Zapojenie Metóda:

SR(Dual-farby): COM

BR(Hnedý): Ventil v Blízkosti

BL(Modrá): Ventil Otvorený

DN20 Inštalácia:

1, odrežte napájania pred inštaláciou a musí byť nainštalovaný profesionálov.

2, smer prietoku musí byť rovnaké ako v smere šípky na ventile tela.

3, ventil by mal byť umiestnený nad ventilátor vody zásobník, aby sa zabezpečilo, že kvapky vody padajú do vody zásobník.

4, ventil a vodič musí byť inštalované do ±60° a vo zvislom smere, a tam by mala byť minimálne 30 mm priestor nad demontáž.

5, by mal byť dostatok priestoru od okolitých rúry, zariadenia a budovy pre operácie údržby, a uistite sa, že miesto je dosiahnuteľný prostredníctvom personálu údržby cez šachty.

6, Dva alebo viac ventily nie je možné pripojiť paralelne. Ak paralelné pripojenie je naozaj potrebné, použiť relé na izoláciu.

7, Nainštalované ventil prvý a skúšobný tlak s potrubím, potom nainštalujte ovládač.

8, Ak už je ovládač nainštalovaný na ventil, nevzťahujú sily na vodiča počas inštalácia a ladenie práce, inak vodič bude poškodený.

9, jednotka nemôže byť zabalené s tepelnou izoláciou materiálom, v opačnom prípade to bude mať vplyv na jej rozptyl tepla.

10, musí byť vodič uzemnený, spoľahlivo s vodičmi nie menej ako 1,5 mm⊃2;, ďalšie káble by mali byť v zhode s príslušnými normami elektrikára.

11, Po inštalácii a uistiť sa, že je všetko v poriadku, zapnutie a ladenie bez vody. Pozorovať tri kompletné prevádzky disk aspoň, kým všetky diely sú normálne a správne.

12, Po úprave bez vody, potom debug s vodou.Fluktuačného rozdiel tlaku vody v systéme musia byť prísne kontrolované v rámci 0.13 MPa, s cieľom zabezpečiť účinnosť ventil prietoku vody prepínač.

Package Zahrnuté:

1 x guľový kohút

O spätnú väzbu

Ak ste re spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť nd pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu nd 5 hviezdičiek ak ste re spokojní s našimi položky nd služby. Ak máte ny problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť ny problém nd vám poskytne najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu fter prijatia platby. Ak ste re nespokojnosti s vaše položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy excelentnosti nd usilovať o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo ddress vaše obavy.

Je nemožné, aby sa ddress problémy, ak nevieme záchvat ich!

Platby

1) Sme ccept lipay, Západ Únie, TT. všetky hlavné kreditné karty re ccepted cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa okamžite fter lná výroba zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút nd opakovaní Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, nd PO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné fter na overenie platby.

3. My len loď na potvrdenej objednávky ddresses. Vaša objednávka ddress sa MUSÍ ZHODOVAŤ vášho Lodné ddress.

4. Obrázky uvedené re nie ctual položka nd re pre váš odkaz len.

5. SLUŽBA TRANZITU ČASU poskytol dopravca nd vylučuje víkendy nd dovolenku. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Štítky: beok topánok, motorizované elektrický servomotor guľový kohút, ventil vzduchu, písmo mosadz, 3 elektromagnetický ventil, generácie hho, ventil dn25, cilindri pcp ventil, elektromagnetický valv, dn32 ventil.


( 2 Hodnotenie )

Počet