Drevené Music Box Base DIY Creative Auto Jazdy Otáčania Dekoratívne Ozdoby Deti Vianočný Darček

€13.80


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Drevené Music Box Base DIY Creative Auto Jazdy Otáčania Dekoratívne Ozdoby Deti Vianočný Darček VYTVORENÝ, ĽAHKÝ A ODOLNÝ - Vyrobený z dreva, každý retro classic music box a jeho položky sú vyrobené v detailov a hladký povrch dáva highend pocit, keď zdobenie s ním. Keď music box je ľahké, však podrobné každého malých chatkách kyvné, zatiaľ čo Ruské Koleso pohybujúce sa ukazuje kvalitu tento klasický dizajn a napriek súčasnej s jeho pohyb.

DRAHÉ PAMÄŤ PRIPOMIENKA S SKLADBU - Stále pamätať žiadne určité miesto, že vy a vaša milovaná osoba, cestovať? Oživiť svoje cenné spomienky alebo iine nádherný čas môžete stráviť v pokojnom a krásnom horskom s tejto roztomilej rozkošný hudobné box.

IDEÁLNY DARČEK PRE každú PRÍLEŽITOSŤ - Prichádza s plánom kartónu, tento hudobný box je dôkladne zabalený a a jeho roztomilý dizajn s malými jemnými položky kyvné, keď hrá hudba je viac rozkošný. Ideálny pre všetky príležitosti/podujatia.

V sprievode hudby bell, auto sa otáča v smere hodinových ručičiek okolo zásobník,môžete Si dať malé ozdoby na tácku a pridajte vlastnú tvorivosť, aby music box zaujímavejšie

Či už si kupujete ako darček pre vašich priateľov alebo seba, táto položka je perfektná kombinácia funkčnosti, jednoduchosti používania, a úchvatné vizuálne a histórie skúsenosti.

Farba:Drevo farba

Materiál:Drevo

Veľkosť:11x11x5cm

Obsah Balenia:

1 * Music box

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: box hudba drevené, box hudba, music box diy pôdy, box hudba dreva, rotujúce hudobné skrine, hudobné videá urob si sám, starožitný music box, anime, jemné drevo darčekovej krabičke, vlastné drevené music box, peniaze dreva darčekovej krabičke.


( 0 Hodnotenie )

Počet