Hudba Na Vianočný Stromček Bábika Music Box Ploche Mechanik Rotujúce Dráma Detí Vianočný Stromček, Vianočné Darčeky, Domáce Dekorácie Resi

€33.20


Stojí 7 cm vysoký, živica Vianočný stromček figúrka sa točí až do výšky "O Tannenbaum" (O Vianočný Stromček), ako údaje v sa pomaly prejavuje. Krásne ručne maľované v očarujúce farebné kombinácie červenej, zelenej, bielej a zlatej, tento strom je zavŕšená s svetlé a krásne hviezdy. Jednoduché starať, žiadne farebné vyblednutie alebo hrdzaveniu. Klasické Wind-Up Rotujúce Vianočný Stromček Figúrka, pomalé otáčanie a očarujúce melódie môže trvať okolo troch minút, evokuje nádherné spomienky z detstva, a naplniť srdce človeka s neviny a nostalgie. Je naložený s precízne detaily ako sú stuhy, dary, a ako širokú škálu ozdoby, že sa vám bude páčiť vybrali položku obľúbené. (Uistite sa, že nájsť osadenie, Santa, candy cane, macko, trúby a viac!) Získajte tento Strom Vianočné Music Box pre seba, priateľa, alebo ktoréhokoľvek člena vašej rodiny. To bude vzácne drahocenná pamiatka pre nadchádzajúce roky.

Štítky: stop motion apple, točiť, tabuľka, hudba hudobné, hodiny pohyb, mechanik hudba, music box yunsheng, nahodiť generátor, apink kpop, sankyo, scenérie vianočné music box.


( 1 Hodnotenie )

Počet