Lampara Dragon Ball Goku Akcie Obrázok Kaiohken Moc Účinok Scény PVC Model Hračka Figuras Dragon Ball Goku DBZ Bábiky Hračky

€65.28


Popis:

* Napätie:110V-240V

* Veľkosť: Cca 43*19 cm

* Materiál: Akryl + PVC

* Môže sa dať v spálňa, detská izba, obývacia izba, bar, obchod, kaviareň, reštaurácia atď ako dekorácia.

* Konektor: Štandardné NÁS štandard plug/ ak potrebujete eú, pridáme zdarma EÚ adaptér,prosím nechajte nám správu

* Inštalácia Poznámky: nie je stanovená pred expedíciou, aby sa zabránilo poškodeniu, potrebujete opraviť ich a youcan upraviť miesto, ktoré máte pocit, cesto ,ak máte nejaké otázky o tom, prosím, kontaktujte nás pre video.

Package :

1x Akryl base

1x Led blub

1x Goku obrázok

2x Rock base

4x Modrá aura

1x Konektor

Vrátenie:

1. Ak váš produkt je objaviť problémy s kvalitou alebo bol poškodený, prosím neváhajte nás kontaktovať, pošlite nám fotografie alebo videa pre kontrolu. Po kontrole sme odoslať položku, alebo vrátenie peňazí.

2. Ak svoj pozemok je stratené alebo nechcete dostávať, že do 45 pracovných dní, prosím, kontaktujte nás, budeme sa snažiť nájsť pre vás riešenie, vďaka!

3. Vezmite prosím na vedomie, nemôžeme prevziať zodpovednosť, z vlastnej vôle a dane.

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať Pozitívnu spätnú Väzbu (5 Hviezdičiek). Ďakujem moc!

2. Ak ste mať žiadny problém s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvorení sporu. Zaručujeme, riešiť akýkoľvek problém pre vás.

Doprava:

1. Obvykle budeme loď vašej zásielky do 2-5 dní po vašu platbu .

2. Prepravná doba je o 15-45 pracovných dní. A prepravná doba je pre vás odkaz, ako existuje veľa faktorov môže ovplyvniť prepravného plánu, dúfam, že chápete, že vďaka!

3. Prosím, uistite sa, že vám poskytnúť správnu adresu doručenia, telefónne číslo a psč. Všetky položky bude iba odoslané na adresu, ktorú ste.

Štítky: dragonball, dragon ball figur, Colin Firth, dragonball super, gojira t tričko, dragon hračka, lote goku obrázok, bandai gundam, dragon figur, dragon ball obrázok goku ssj4.


( 0 Hodnotenie )

Počet