33 Stimulácia Zvieraťa Hračka Dinosaur Plastové Mossaurus Model Na Ploche Stola Ozdoby Zberateľ Dekorácie Pre Dieťa Darček

€9.99


Odrážky:

1、Mossaurus Socha Hračka: Angelina statické mosasa. Skvelý darček a vzdelávacie hračka pre deti od 3 rokov.

2、Realistické Detaily: Ruka-natiahnutý, úst môže manuálne hračka, s unikátne tvarovaný textúru a bohatý na detaily, ožíva.

3、Bezpečný Materiál: kvalitný odolný ABS plast, non-jedovaté farby a bez zápachu, bezpečné pre deti a môže udržať farbu po dlhú dobu.

4、Vzdelávacie Zvierat Hračka: Ideálne pre vzdelávanie, hry, strany, školské projekty, dieťa sprchy a remesiel. Pomôcť zlepšiť pozornosť detí a pohľad, rozvíjať sa a trénovať ich fantáziu a tvorivosť. Rodičia môžu povedať svojim deťom príbehy o šťastný život zvierat rodiny, zlepšenie vzťahu rodič-dieťa。

5、Skvelý Darček k Narodeninám: Pre deti, ktoré milujú dinosaury kolekcie, to je skvelý darček k narodeninám alebo výhru. To je dobrý nápad, aby sa zviera-tematické torty pre vaše deti.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Veľkosť: o 33*9.5*6.5 cm/12.99*3.74*2.56 v (ručné meranie, mierne tolerancia)

Funkcia: statické pevné mosasaur model s hnuteľným ústa

Údržba: utrieť čistou vodou, nie na slnku

Balenie metódy: funkcie opp taška

Balenie Zoznam:

1*Mossaurus Model

Štítky: motorhead tričko, hračka dinosaur, balenie plyšové, bioshock infinit, diorama nastaviť, legenda marvel, dragon shenron, dinosaurov, larva hračka, medzi nami plushi.


( 0 Hodnotenie )

Počet