Montessori Hračka Farby a Plody Obojstranný Zodpovedajúce Hry, Logické Uvažovanie L4MC

€8.13


Funkcie:

OOTDTY

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

★Použite na Oboch Stranách: naše obojstranný ovocia a farby zodpovedajúce hra, ktorá má farbu na jednej strane a ovocie rada na druhej strane. Ponúkame na stenu pre tento produkt, ktoré môže hračka dosková hra vstaň a posuňte šachové figúrky, a môže byť vymontovaný a položený byt v rovnakom čase.

★Ako Používať: ponúkame 18 ks hra karta v balení. Potrebujete mať náhodnú kartu a presuňte príslušné loptu do zodpovedajúcej polohy podľa zodpovedajúce farby na karte. Ako farbu karty, ovocie loptu na zadnej strane sa hrá rovnakým spôsobom.

★Premium Materiál: naše výrobky sú vybrané z vysoko kvalitného masívneho dreva, materiál je šetrný k životnému prostrediu, prírodným a bez zápachu. Výrobky sú nádherne vyrábané a ručne leštené, aby zabezpečili, že povrch je hladký a bez otrepov, ktorý môže lepšie hrať pre deti.

★Vzdelávacie Hračky: štyri farebné ovocie Iogic hra pomáha naučiť dieťa farby diskriminácie schopnosti, pestovať ostré pozorovanie a Iogical myslenie. V procese nastavenie polohy, a Iogical povedomie je generovaný na úplnú zhodu farieb.

★Široko Použitie: naše Iogical uvažovania vzdelávania zodpovedajúce hračky môžu byť použité ako nástroj na predškolského vzdelávania naučiť deti farba ovocia a uznanie. Zároveň je to vynikajúci produkt, ako interaktívne hračka pre rodičov a deti. Nakoniec, je to aj zábavné hračky a ideálny darček pre deti na relax a oddych.

★100% Záruka Spokojnosti,Či tam je nejaký problém s používaním produktu, prosím kontaktujte ma a vyriešiť problém.Pre vás, ak chcete znovu Odoslať alebo vrátenie peňazí, Prosím, nedávaj nízke skóre priamo.Ty a ja oboch stratiť peniaze, ak im dáte len zlé recenzie.Ďakujem vám, Vážený zákazník!

Farba: Náhodný dodania (Ak si kúpite viac ako jeden,na farbu, ktorú dostal, môže byť rovnakej farby alebo rôzne farby)

Materiál:drevo

Predaja Spôsobom : Maloobchod, Wholesal,Drop Shipping

Veľkosť: Jedna Veľkosť

Dĺžka:22,5 cm(8.86 v)

Šírka:18 cm(7.09 v)

Výška:0,8 cm(0.31 v)

Množstvo: 1pc

Poznámka:

Ak máte veľké množstvo (potrebujete len za 50 dolárov), prosím, neváhajte ma kontaktovať, budem vám PREKVAPENÝ CENU(viac v množstve, nižšia cena), vďaka!

Veľkosť Pre Ručné Meranie, môže byť 0 až 2 cm chyba, patrí k bežným javom.

A vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje: (Bez maloobchodného balenia)

1x dreva Montessori Hračka

Štítky: montessori, drevené hračky, box montessori, rada montessori, dieťa montessori, vajcia montessori, montessori drevené, triedič hračka, educ hračka, vzdelávanie hra montessori.


( 0 Hodnotenie )

Počet