4/8/16pcs Cítil, Stôl a Stoličky Ochranný Kryt Proti Posuvné Flet Kryt na Stôl Stôl Stoličky Nohy Na Sklade

€3.32


4/8/16pcs Cítil, Stôl a Stoličky Ochranný Kryt Proti Posuvné Flet Kryt na Stôl Stôl Stoličky Nohy

Funkcie:

1. Chrániť Nohy Nábytku a Podlahy: Naše Stoličky nohu chrániče sú vyrobené z elastické silikónové a pevne zabaľte stoličky alebo stolové nohy, vhodný pre okrúhle a hranaté nohy nábytku a iných tvar. Môžu chrániť nábytok nohy a podlahu pred poškriabaním a hluku.

2. Extra Spodnej Plstené Podložky: Naše silikónové stoličky nohu zahŕňa pridané plstené podložky, ktoré môžu znížiť odpor a trenie v prípade nábytku alebo tabuľky je príliš ťažké, a nemôže sa pohybovať, aby nábytok pohybovať ľahko a hladko bez zdvíhania.

3. Žiadne Škrabance, Žiadne Hluku: cítil podložky pod kryt umožňuje stoličky, posuvné ticho, hladko a bezpečne pozdĺž podlahy (dlažba, drevené, laminátové, a vinylové podlahy) bez hluku, na športovisku alebo škrabance. A v procese pohybu, bude to jednoduchšie.

4. Nie je Ľahké Spadnúť: Nie je potrebné držať, jednoduché zábal, a nie je ľahké spadnúť. Tieto robustné nohy chrániče zostať na mieste a upraviť na nerovný povrch, glide hladko cez drevenú podlahu bez poškodenia, a zníženie hluku. Môžu byť opláchnuť a znovu, najlepším pomocníkom a ochrancom, na nábytok, stoly a stoličky.

5. Široké použitie: Tieto stoličky poschodí chrániče sú široko používané v mnohých nábytok, stoly a stoličky, ako reštauračné stoličky, barové stoličky, terasové stoličky, kuchynské stoličky, jedálenské stoly, skrinka na odkladanie vecí. Podporujú všetky okrúhle a hranaté tvar nábytku nohy.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Názov: Stôl a Stoličky Nohu Ochranný Kryt

Materiál: Cítil+EVA+Silikónové

Veľkosť: 1inch, vysoká pružnosť

Qty: 4/8/16pcs voliteľné

Voľba 1:

4 x Stôl a Stoličky Nohu Ochranný Kryt

Výber 2:

8 x Stôl a Stoličky Nohu Ochranný Kryt

Výber 3:

16 x Stôl a Stoličky Nohu Ochranný Kryt

Štítky: college stôl stoličky kryt, stôl stoličky hrubé kryt, flet epson, lehátku kryt, letné flet, jedľa stôl stoličky kryt, diy stôl stoličky kryt, flet gitara, f201e flet, c850 flet.


( 1 Hodnotenie )

Počet