ZONKO Universal 10 palcový Tablet Prípade, Anti-Slip Mäkké Silikónové puzdro na Tablet PC Ochranné protišmykové Silikónové Soft Shell Shockproof

€8.10


10.1 palcový Tablet Prípade+Univerzálny Kryt Puzdro+Anti-Slip Mäkké Silikónové Puzdro +Tablet PC Držiak

Univerzálnosť Použitia pre Práce /Štúdia/Cesta

Nachádza sa na zadnej strane ochranného puzdra,zabudovaný nastaviteľný zadný klip poskytuje viac flexibilný a pohodlný spôsob, ako používať váš tablet pri práci ,štúdiu alebo cesty.

Materiál Konštrukcia

Táto Karta puzdro je vyrobené z poistného pevného plastu a mäkkého silikónu,poskytujú dobrú ochranu pred kvapka a vplyv.

Jednoduchá Inštalácia

Tablet case 10 palcový výrezy pre voľný prístup na všetky tlačidlá, porty, reproduktory a zadnej kamery, tak jednoduchá inštalácia.

Presné výrezy pre Tablety

Prispôsobený výrezy umožňujú plný prístup k nabíjací port, reproduktory, kamery, slúchadlá, objem a výkon tlačidlá

O ZÁRUKE

Ponúkame 1-ročná záruka na hardvér pre každý výrobok bez osobných chyba použitie. *Upozornenie: Root bez povolenia alebo iné osobné akcie k zmene systému je vaše zariadenie nevzťahuje záruka

O DANÍ

Naša cena neobsahuje žiadne dane. Kupujúci sú zodpovední za colné odbavenie. Ak máte nejaké špeciálne dopytu, prosím zanechať správu.Budeme sa snažiť, aby vám pomohol.

O DODÁVKY

O vybalenie video a prepravný štítok na balíku nie sú potrebné, ak sa akékoľvek poškodenie pred dodaním.

SPÄTNÁ VÄZBA & RECENZIE

Ak je spokojný s našim výrobkom, prosím, láskavo nechajte 5 hviezdičiek. V prípade akýchkoľvek otázok môžete kontaktovať náš zákaznícky servis do 24 hodín pred negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu . Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

O VÝROBU

Oficiálny popis fotografie upravené ukázať to najlepšie, výkon výrobku je len pre referenčné účely. Pre viac informácií, pozri skutočný cieľ foto.

Štítky: kryt cas 10 palec, najlacnejšie tablety 10 palec, tablet sleeve 10 palcový neopreen, prípade tablety asus 10 palec, tablet držiteľ linovo 10 palec, unicorn 10 palcové tablety, digma tablet prípadoch 96 palec, lacné tablety 10 palec, tablet držiak držiak 10 palec, tablety 10 palcový fortnite.


( 1 Hodnotenie )

Počet