Puzdro pre Samsung Galaxy Tab 10.1 palcový SM-T510 SM-T515 T510 T515 2019 Šok Dôkaz Kryt s držiakom Držiteľ Deti EVA Prípad Tabletu

€12.40


Špecifikácia:

Materiál: EVA

Dizajn, štýl: Deti, Shockproof.

Veľkosť:265*280*22 mm/10.43*11.02*0.86 palec

Kompatibilný s : Samsung Tab 10.1 2019(T510/T515)

Poznámka:

-Dovoľte 1-3 cm(0.4-1.2-palcový) sa líši vzhľadom na ručné meranie.

-Z dôvodu rôznych displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Prosím pochopiť.

Package zahrnuté:

1 x Prípade (nemusia zahŕňať tablet)

Ak máte akýkoľvek problém s našimi položky alebo služby, pls, neváhajte a kontaktujte nás skôr, než máte opustiť negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť prípade sporu .

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

O Zásielke:

1.Štandard International Paušálne Poštovné (International letecky) služby na celom svete.

2.Dodacia lehota je cca 30-60 dní väčšine krajín (nemusia zahŕňať počas víkendov a sviatkov). Čas doručenia závisí od destinácie, prázdniny, colné odbavenie faktor a ďalších faktorov.

3.Môžeme poskytnúť rýchlejší servis. Ak potrebujete, kontaktujte nás.

4.Budeme loď vašej balík na váš www.tantra-egypt.sk adresu, Prosím, aktualizujte úplná adresa vrátane úplné meno a telefónne číslo a psč. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

5.položky sú zvyčajne dodávaný do 3 dní po platba bola potvrdená (Sat.& Slnko. vylúčené ).

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vrátenie A Vrátenie:

1. Ponúkame 7 dní bezpodmienečné vrátiť, aj keď tento článok je dobrý, nie je chybný. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak tento výrobok zostane vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme poskytovať túto službu. Všetky prepravné náklady, ktoré zahŕňa sme prepravné von a ste zaslanie späť znáša kupujúci. Vám vystavíme refundáciu plnú sumu cenovej ponuky, s výnimkou prepravné náklady pri prevzatí výrobku.

2. Ak produkt(y) je (sú) nie tak, ako sa predpokladá alebo je chybný, prosím, vráťte nám v 7 dní . Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, Budeme znášať všetky náklady na dopravu. PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. Alebo si môže vybrať, či sa majú výmenu tovaru, alebo požiadať o zľavu, bez odosielajúceho späť produktu.

3. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám sledovacie číslo, konkrétny dôvod na návrat.

Štítky: t515, puzdro pre samsung sm t515 tablet, prípade samsung t510, prípade sm t510, T510, puzdro pre samsung sm t515, v prípade samsung galaxy tab, puzdro pre samsung kartu a t515, samsung sm t515, galaxy sm t510.


( 0 Hodnotenie )

Počet