4K HDMI 2.0 audio extractor HDR 4K HDMI audio splitter converter HDMI SPDIF 5.1 Kanálový+Digitálny koaxiálny+L/R s EDID

€10.30


Poznámky:

1). existujú 2 možnosti a my vám pošleme iba tým, čo si vybrať a zaplatiť. 2)kvalifikovaný HDMI 1.4 a vyššie hdmi kábel je potrebné pracovať na tieto HDMI audio extractor. 3)ak sa video zdroj HDMI 2.0 a displej je tiež hdmi 2.0,pls vyberte hdmi verzia 2.0, otherwsie, nie je možné získať video a audio. 4)edid tlačidlo sa vzťahuje režim zvuku len,to nemá nič s video edid.

Popis:

MINI HDMI na HDMI+Audio Repeater zvyšuje analógový stereo a digitálny zvukový výstup toslink Na základe HDMI na prenos signálu. Audio signál je možné ľahko pripojiť na slúchadlá, alebo digitálny audio zosilňovač.

Funkcie a špecifikácie:

1. HDMI OUT: Tento automat je miesto, kde môžete pripojiť HDTV alebo monitore s HDMI kábel pre vstupný zdroj displej. 2. SPDIF OUT: Tento automat je miesto, kde môžete pripojiť k audio zosilňovač s optickým káblom. 3. R: Analógový audio výstup Pravého kanála. 4. L: Analógový audio Ľavý kanál výstup. 5. DC 5V V: Zapojte 5V DC napájania do jednotiek a pripojenie adaptéra do sieťovej zásuvky(adaptér nie je súčasťou balenia) 6. LED NAPÁJANIA: Táto červená LED sa rozsvieti, keď je prístroj pripojený na napájacie napätie.

Obsah balenia:

HDMI audio splitter X1 5V USB DC napájací kábel X1(bez adaptéra) Používateľ manualX1

Štítky: káblový kanál, headphon splitter, audio extractor hdmi, hdmi edid, prenos audio hdmi, mini hdmi audio splitter, toslink, 5.1 zvukové zariadenia, 5.1 zosilňovač rada, hdmi high arc.


( 1 Hodnotenie )

Počet