USB 3.1 Typu C, HDMI 1080P Adaptér USB3.1 USB-C, HDMI Konvertor pre Mobile High Definition Link Android Smart Phone

€4.38


Dôležité Upozornenie : Prosím, vezmite na vedomie, že tento výrobok vyžaduje váš prístroj podporuje "Mobile High Definition Link" funkcie. Nie pre Macbook, Oneplus 2, Meizu pro 5, Xiao Mi5, Huawei a Nexus 5x 6p. Funkcia : 100% zbrusu nový Materiál: ABS Veľkosti (cca.): 4.5 * 2.5 * 1.0 cm / 1.77" x 0.98" x 0.39" (L*W*H)

Dĺžka kábla (cca.):12 cm

Relatívna vlhkosť 5% až 95%.

Vstup: USB 3.1 Typ C

Jednoducho pripojte adaptér do USB-C port na USB-C zariadenie a potom do TV alebo projektor cez HDMI kábel.

Zvuk, video výstup dokonalú realizáciu

Vysoko výkonné digitálne spracovanie čip

Vhodné pre všetky LeTV telefóny, Nokia N1 tablet, Chromebook Pixel 2015, MSI Herné Notebooky, Zen AiO a ďalších zariadení s USB 3.1 Typ C port. Obsah Balenia :

1 x USB 3.1 Typ C pre Adaptér HDMI

Podpora OEM, ODM, DROPSHIPPING, VEĽKOOBCHOD, dáme vám o atraktívne zľavy ak potrebujete veľké množstvo. Prosím, neváhajte nás kontaktovať. Neponúkame maloobchodnom balení,ale budeme pack je dobre pred dodávaný. Ak si objednáte potrebovať retail box,box potrebovať nejaké náklady.Dúfam, že za pochopenie. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Všetky výrobky, ktoré bude testovať prísne pred lode von, budeme loď von do 3 pracovných dní. Prosím, uistite sa, že vaša adresa právo,Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu ruských priateľov, prosím, zanechajte nám vaše celé MENO v dôsledku politiky ruskej Ciel.Ďakujeme! Náš úspech závisí od vašej spokojnosti,Váš názor je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami prosím, zanechajte nám Pozitívnu spätnú Väzbu(5 star). Čokoľvek, aby ste nešťastní,prosím, kontaktujte nás,Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.Spor a bad review nie je vodivý riešenie a problému.

Štítky: dvi port, 4K 60Hz, miracasr, hdmi samsung, prispôsobiť hdmi, usb, 4k macbook, 8ch konvertor, HDMI, 3 v 1 výstup hdmi konvertor, mirascreen bezdrôtové.


( 2 Hodnotenie )

Počet