Vonkajšie Prenosný Mini Alkoholu Sporák Skladacia Nehrdzavejúcej Ocele Piknik Vosk Sporák Na Tuhé Palivo Pre Kempovanie Turistika, Varenie

€2.77


Odrážky: 1、Skladacia a Prenosný: mini alkoholu, sporák je ľahký a kompaktný, ploché záhybov v sekundách, aby sa zmestil do každého vrecka.

2、Robustnej Konštrukcie: Na tuhé palivo alkoholu sporák funkcie silná konštrukcia z nerezovej ocele pre vytvorenie stabilnej platformy pre váš riad, veľmi odolná.

3、Kvality Materiálu: mini alkoholu, sporák je vyrobený z nerezovej ocele. Palivo môže byť vosk blok a pevné alkoholu môže byť použitý(nie je súčasťou balenia).

4、Vhodnú Veľkosť: mini alkoholu sporák rozšíriť veľkosť je asi 12 cm na dĺžku, 9.7 cm a 3 cm na výšku; skladacie veľkosť je asi 12 cm na dĺžku, 9.7 cm a 3 cm na výšku.

5、Vhodné Vykonávať: Na tuhé palivo alkoholu, sporák je ľahký , vhodný pre skladovanie a prenášanie, vhodný pre vnútorné a vonkajšie.

Vlastnosti: Mini veľkosť, jednoduchý tvar, skladacia, ľahko ovládateľný.

Vysoko kvalitný materiál z nehrdzavejúcej ocele, skladacie dizajn, ľahko sa prenáša.

Na pevné palivo blok, vosk blok, pevné alkoholu ako palivo.

Ľahký , vhodný pre skladovanie a prenášanie, vhodný pre vnútorné a vonkajšie.

Špecifikácie:

Hlavný materiál: nehrdzavejúca oceľ

Rozmery: zložený: o 12 cm/4.7 v dlho, 9.7 cm/3.8 v širokom, 3 cm/1.2 v hustej; rozloženom stave: 12cm4.7in dlho, 9.7 cm/3.8 v široký a 3 cm/1.2 v hustej

Čistá hmotnosť: cca 110g

Balenie Zoznam:

1*Skladacia Vosk Pevné Alkoholu Sporák

1) po celom SVETE POŠTOVNÉ.. (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) S&H nezahŕňa CLO, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestnej dane alebo iné dovozné poplatky.

3) Objednávky, ktoré boli spracované v rámci sľúbil dní po zaplatení overenie.

4)My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresy MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.

5) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre naše referenčné účely.

6) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 39 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

8)môžete sledovať vaše sledovacie číslo na http://www.17track.net/en alebo môžete vidieť na sledovanie informácií na základe vašej objednávky on-line.

Štítky: tábor plynový sporák, alkohol paliva, námestie varenie tábor, vonkajšie sporák, alkohol kuchyňa, duch sporák, mini plynový sporák piezoelektrické, mini plyn kachlica, alkohol horák, tábor sporák.


( 0 Hodnotenie )

Počet