Tibetský Budhistické modlitebné vlajky 10 Písme High-end Hodvábny Vietor Kôň Vlajka 6.8 M 20 Ks/string Slávnostné Náboženské Vlajka

€5.22


Tibetský Budhistické modlitebné vlajky 10 Písme High-end Hodvábny Vietor Kôň Vlajka 6.8 M 20 Ks/string

Slávnostné Náboženské Vlajka

Stav: 100% Nové Farby:Červená, žltá, modrá, zelená a biela kusov:20/roll celková dĺžka: 6.8 metrov jedna veľkosť: 33 cm*35 cm Každý povrch veľkosť 33*35 cm ,20 vlajky za kus,6.8 metrov. Každé obdobie sa vytlačia s rôzne Budhistické písma. Päť druhov farieb symbol prírody z piatich javy, tento jav je existencia materiálu základ života. Keď prírody rovnováhu Ann, dobré počasie, ľudské " mier s pokojné šťastie Kangle; keď prírodné katastrofy katastrofy, ťažké, žiadny mier. Žiť navždy v vysočiny ľudí viac citlivé na zmeny v prírode. Dúfam, že svetový mier šťastie by mal byť prvý na želanie prírody žiadna katastrofa bez zla, a vlajky sú v piatich rôznych farbách vyjadriť tento druh psychologické spoliehať na bannery, je naozaj nádherný. Vysokú kvalitu tlače, jasné vzor! Všetky položky sú Ručné meranie, bude existovať 1-2cm odchýlka,dúfam, že sa vám môže porozumieť. Modlitebné vlajky pochádza z Tibetu Lasha , to je kvalitná modlitebné vlajky vo všetkých vietor-kôň-príznaky, ktoré môžete zavesiť na váš dom ,váš obchod , vašej záhrady alebo na ceste , každé miesto, kam chcete zobraziť Tibete dekoratívny štýl, Budhovia a Bodhisattvy vás požehná a vás , priniesť vám veľa šťastia . Vyberte si tento príznak , majte prosím na pamäti, ak chcete vybrať originálny modlitebné vlajky od holly Tibete , pretože majú Reiki z budhistickej svätyne . O farby: sú mierne rozdiel medzi obraz a skutočné položka spôsobené svetla jas,dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Štítky: modlitebné vlajky náboženské, pierko vlajka pól, shui vietor kôň, kôň farba, vlajka, záclony retro vlajka, budhistické šperky, šperky tibetskej, americká vlajka bielizeň, staroveké perzské vlajka.


( 1 Hodnotenie )

Počet