Čierna a Biela USB Káblové Joypad PC Gamepad Zabudovaný dvojité vibrácií ovládač Pre PC Windows 7/ 8/ 10 /XP NIE pre XBOX 360

€10.73


Vážení Švédsko a Brazília kupujúcich, venovať pozornosť, prosím! Podľa Švédsko colnej politiky zásielok, ktoré pochádzajú mimo EÚ bude účtované 7.5 euro , bez ohľadu na to, z hodnoty tovaru. Brazília post mail poplatky $3.5 pre všetky medzinárodné položky nedávno.

Ak poplatky nie hradí príjemca, balík sa nepodarí vzdialenosť a návrat do krajiny pôvodu.

Pre tých zákazníkov, súvisiace, prosím, láskavo všimnite si, že pred nákupom.

Čierny a Biely USB Kábel Káblového Joypad Gamepad Zabudovaný dvojité vibrácií ovládač Pre PC Windows 7/ 8 / 10 / XP

Vlastnosti: použiteľný na win98/me/2000/xp/win7/win10 /xp operačný systém. Smerové klávesy sú navrhnuté v štyroch smeroch. Sú pružné, v prevádzke a pohodlne v ruke. S 2 osí a 12 tlačidiel, kruhový kľúč dizajn. Ergonomický dizajn, pohodlné pri hraní hier. 8 akčné tlačidlá, dvojité analógové ovládacie tyče. Nastavenie TURBO, POMALY funkciu, nezávislé JASNÉ, upratovania prepínač. Vstavané kvalitné dvojité motor, silný zmysel vibrácií. Dva režimy prevádzky s digitálne a analógové. Podpora ldquodirect-XRrdquo pokyn triedy. Podpora hot zapojený. Podpora USB1.0/1.1/2.0 verziu

poznámka: rukoväť je vhodná pre PC, nie pre Xbox hosť. Vibračná funkcia rukoväť musí byť nainštalovaný riadený, a hra sama o sebe podporuje vibrácií. Ak potrebujete gamepad pripojenie k počítaču, môžete tiež stiahnuť ovládač pomocou nižšie uvedených odkazov.

https://drive.google.com/open?id=18Vi65r0NkrjoMPyuqVoSRDP9djBMujJK

Kábel Káblového Joypad Pre PC

Model: 706w

Spôsob pripojenia: USB

Kompatibilné: Vhodný pre PC

Dĺžka drôtu: 195 CM

Farby: Biela, Čierna

Package Hmotnosť: 0,26 kg

Veľkosť balenia:15 cm*10cm*6typ

Obsah balenia: 1 x Káblové gamepad

Ak vyberiete DHL / FedEx / TNT / UPS Urýchlené, dostanete položky v 7-15days, ale budete musieť zaplatiť nejakú daň pri registrácii sa pozemky. Ak máte akúkoľvek otázku týkajúcu sa dopravy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7days, je považovaný za používaný a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Kupujúci a predávajúci každý medveď polovicu nákladnej je najlepšie. Všetky vrátený tovar musí byť v originálnom balení a poskytnite nám prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat. Prijímame len tovar vrátiť poštou. Po tom, čo sme vrátenie peňazí vás, presný čas dostanete vrátenie rozhoduje www.tantra-egypt.sk a vaša banka, ktorá zvyčajne trvá asi 7 - 15 dní.

Štítky: Opravy Xbox, taška pre ps4 slim, xbox 360 controlls, veľké xbox controller, časti xbox 360 gamepad, jeden xbox, xbox 360 controles, pravidelné xbox controller, ovládanie pc, ovládanie xbox.


( 1 Hodnotenie )

Počet