UNTIOR 100ks Jednorazové Pitie Vrecia s Slamy Opakovane Džús, Káva Kvapaliny Bag Kuchyňa Strany Vertikálny Zips Tesnenie Piť Taška

€17.36


-Viacúčelový Piť Tašky: Náš nápoj vrecia s slamy môžete ľahko ukladať varity nápoje, ako čaj, káva, džúsy, alkohol, nápoje, koktaily, víno, atď. Šťava tašky tiež vhodné na uskladnenie potravín, ako je fazuľa, občerstvenie, sladkosti to, cookies, suchý kvet, orechy a tak ďalej. -Množstvo & Veľkosť: Smoothie tašky zahrnuté 50 ks /100ks tašky, tašky s slamky, 50 farebné plastové slamky a praktické lievik. Veľkosť vrecka: 23 * 13 cm/9 * 5.1 cm. Kapacita: 400 ml - 500 ml. -Handy: Opakovane šťavy tašky sú určené 2 veľké otvory na zavesenie alebo vykonávať a 2 malé otvory, aby sa dal slamky v. Tašky, tašky s slamky sú absolútne vhodné na party, stanovanie, GRILOVANIE alebo piknik. Jednorazové pitie vrecia sú vyrobené z potravinársky PP surovín. -Ideálne pre Horúce a Studené Nápoje, Cukrovinky, Fazuľa, Suché Kvety, Orechy a Potenie. Pre horúci nápoj, teplota vo všeobecnosti nie je viac ako 100 ℃ (212 ℉). -Jednoduché Použitie: Použite praktické lievik naliať nápoj, čo sa vám páči pomaly v smoothie tašky. Na reclosable zip zabezpečuje. Plné šťavy vrecia s stand-up klina dno umožňuje umiestniť nápoj na stôl alebo stojan. Srdečne Pripomenúť: Sme podporu nákupu a veľkoobchod, Č faktúry v balení, priamo posielať vašim klientom,Prosím, láskavo byť istí.

Štítky: mi max 2 puzdro, jednorazové opekať tašky, pás prípade pre xiao mi max 2, concealeable piť tašky, pás taška závesu xiao, black unitard, jednorazové piť kalich, taška na pás xiao, likvidácia piť tašky, jednorazové obchod tašky.


( 0 Hodnotenie )

Počet