Peter Khanun Luxusné Všetkých Ročných Obdobiach Hus Nadol Obliečky Bavlna Prešívaná Deka Kráľ, Kráľovná Plnej Veľkosti Cumlík Zimné Hrubú Deku

€95.67


Funkcie:

Mimo Kryt Textílie: 100% Bavlna

Dole-dôkaz

Výplň: 100% biela Hus Nadol

Žiadne Pierko

Veľkosť A Hmotnosť:

150*200 cm/59*79 palca Hmotnosť:2.3 kg

200*230 cm/79*91 palca Hmotnosť:3.0 kg

220*240 cm/87*94 palca Hmotnosť:3.2 kg

FAQ

Otázka: Aká je náplň? Odpoveď: 100% Prírodný Hus Nadol,č perie. Otázka: Čo o hmotnosti? Odpoveď: 2.3 kg,3.0 kg,3.2 kg.. Otázka: Čo prepravu spôsobom používate? Odpoveď: pozemok zvyčajne poslal www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava,BEZPEČNÉ A RÝCHLE. Otázka: Ako zvládnuť to, ak som sa neuspokoja s Deka? A: Prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu, dáme vám o najlepšie riešenie. Otázka: Môže si zarobiť nejaké špeciálne veľkosti? Odpoveď: Áno, sme pôvodný výrobca. Otázka: deka je zložený keď som ho dostal, ako to zvládnuť? Odpoveď: Vzhľadom na dlhé vzdialenosti dopravy a vákuovo balené, deka bude trochu zložené, tak nie je plochý, ako obrázok, prosím otvorte ho a položil ju na posteľ, bude to oživenie ako na foto.Neumývajte ho. Otázka: pach nie je dobré, keď som otvorila balíček, ako to zvládnuť? Odpoveď: Fyzická hus nadol môže mať trochu cítiť,pochopte, prosím,nechaj to v Vetranom mieste za pár dní,potom vôňa bude normálne.

Štítky: motýľ deka kryt, smart dlaždice, prehoz cez posteľ, deka, prehoz cez posteľ nastaviť, ručné deka, m kráľovná, obliečky kryt kráľovná žena, prehoz cez posteľ deka, prehoz cez posteľ patchwork.


( 2 Hodnotenie )

Počet