Pôvodné Amoled Displej Pre Google Pixel 3XL LCD Displej Dotykový Digitalizátorom. Obrazovky Pre Google Pixel 3 XL LCD Náhradné Displej

€66.10


Tam je "bez Návratu" služby v našom obchode, ktorý je bez návratu pre Spojené Štáty, Kanada, Austrália, Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Rusko, Brazília, Izrael, Južná Kórea, Saudská Arábia, spojené arabské emiráty, Poľsko, Holandsko, Taliansko

O nás:

1. Naša spoločnosť sa nachádza v meste Shenzhen North Huaqiang , špecializujeme sa na predaj Pôvodný obrazovky Dotyková Obrazovka rovine LCD,s LCD+Displej ,Displej s rámom).

2. Ak si chcete kúpiť mobilný telefón na obrazovke, prosím, kontaktujte nás a poskytnite zoznam produktov, máme pre vás jeden z najvýhodnejšej ceny a vysokú kvalitu výrobkov v priemysle.

3. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Prosím, použite pole správy alebo obchodný manažér, kontaktujte nás na akýkoľvek problém, odpovieme vám najneskôr do 12 hodín.

Štítky: zobraziť google pixel 3a, google pixel smartphone recenziu, pixel 2xl celej obrazovke, google pixel lcd 3, poznámka fan edition displej, 2xl pixelov obrazovky, google pixel 2 zobrazenie pracovných, google pixel 3 xl lcd, displej lcd, googl pixel xl.


( 2 Hodnotenie )

Počet