Pôvodné 5.2" LCD SONY Xperia XZ Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Nahradenie F8331 F8332 LCD displej Pre SONY Xperia XZ Displej

€19.98


Vitajte v obchode na svete najlepšími priateľmi。Vznikajúce trend, on-line nákupy, móda

Rýchlo, logistika, globálna mena.

Pripomienky:

1) ručíme za škodu spôsobenú námornej nehody, ale video z otvorenia pozemok by mal byť poskytnuté v priebehu 48 hodín po tom, čo dostal. 2) Sme nemôže pokrývať používateľské chyby.

Ahoj, toto je profesionálny údržby analýza:

Pre tento typ mobilného obrazovke údržba, odporúčame kúpiť frameless obrazovke. Ak mobilný telefón prípade je poškodený, odporúčame kúpiť obrazovky s rámom. Za predpokladu, že obrazovky je poškodený a shell je neporušený, môžete jednoducho odstrániť obrazovky a vymeňte ju. Ostatné časti nemusia byť vymontovaný, čo výrazne šetrí údržbu čas a znižuje straty v iných častiach. Ale ak si kúpiť obrazovky s rámom, ktoré potrebujete, aby sa celá telefón, ak chcete vymeniť obrazovke. To je odborné poradenstvo!(Bez ohľadu na akýkoľvek druh údržby, odporúčam, aby ste sa obrátili servisu na opravu. Nie je jednoduché pre profesionálny personál údržby poškodiť mobilný telefón časti.)

O Dary

Kúpiť obrazovke darčeky: 1. Sada obrazovke pásky a zadný kryt pásky. 2. Ochranný film z tvrdeného skla na obrazovke Tri. Sada náradie pre údržbu 4.Alkohol zábaly dva kusy (pre vkladanie tvrdeného skla film čistenie)

O Balení

Pokiaľ ide balenie, berieme to vážne: 1. Vyberieme vhodné balenie box podľa veľkosti obrazovky. 2. Počet vzduchových vankúšov pridané do poľa bol prísne testované. Tri. Nástroj emisie tiež vziať do úvahy, stres bodov na obrazovke. 4. Nakoniec, zabaliť do tašky dobre, aby sa zabránilo akumuláciu vody v balenie box.

Logistika Distribúcie

O výbere logistika, distribúcia: Čína má takmer 1,4 miliardy ľudí. Po takmer 10 rokoch vývoja, sieťové platformy predaj boli veľmi zrelé. Sieťové platformy, predaja a mobilné logistiky a distribúcie. Dá sa povedať, že v Číne distribučnej sústavy je veľmi zrelý v súčasnosti. Aby bol tento rýchly a pohodlný logistické služby s priateľmi na celom svete, aby s vami podeliť. služby Najpredávanejšie produkty 1. Všetky objednávky budú doručené z nášho skladu do 24 hodín. 2. Profesionálny zákaznícky servis Tri. Balenie a Doprava Záruka 4. Užite si vnútorný pokoj prostredníctvom dvere-na-dvere, balenia a dopravy 5. Odhadovaný dátum doručenia 6. Vyhľadateľné Informácie Zobrazenie Logistika Distribúcie

Po prevzatí výrobku

Ak ste spokojní s produktom, prosím, zavolajte 5 hviezdičiek v oblasti komentáre. Ak potrebujete pomôcť, alebo nie sú spokojní s produkte, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu. V dôsledku globálnej časový rozdiel, prosím pochopiť. Budeme vás kontaktovať hneď ako obdržíme vašu informácie. Tešíme sa na spoluprácu s vami nabudúce. Ak chcete zdieľať údržba výsledky, odosielať fotografie na Komentároch.

ABrief Úvod do Nákupu

To nie je ľahká práca pre ľudí, ktorí nemajú žiadne skúsenosti zmena obrazovky. Nemôžeme make-up pre akékoľvek zneužitie. Ak tieto situácia nastane, záručný list je neplatný: 1. LCD alebo dotykový displej je poškodený ľudských dôvodov. 2. Pred skúškou zariadenie funguje, lepidlo na obrazovke prístroja. 3. Voda vstupuje na obrazovke. 4. Neopravujte ani nerozoberajte, bez nášho súhlasu. 5. Záruka štítok bola odstránená. V záujme ochrany obrazovky, prosím, vypnite mobilný telefón pred výmenou to. S cieľom znížiť riziko poškodenia, odporúčame vám, aby ste opravy na miestnych servisu. Otázky a odpovede 1. Čo je LCD frameless? To je displej s dotykovou obrazovkou digitalizátorom., s výnimkou rámu, ktorý má LCD. Potrebuje viac odborných zručností, vymeňte ho. Odporúčame si kúpiť "LCD s Rámom". 2. Článok 2. Čo je rám LCD? Rámy sú kovové alebo plastové panely pre zobrazenie umiestnenia. Prosím, pozrite si naše fotky pozorne pred nákupom. 3. Objednal som si dva alebo viac objednávok. Môžete poslať balík? Áno, sme zvyčajne poslať balík. 4. Čo by som mal robiť, keď som zistil, že výrobok nefunguje správne? Ak existuje akékoľvek spory, prosím, kontaktujte nás, snímať fotografie a videá a pošlite nám ich. Poďme sa pozrieť, čo Byť to tak. Vývoj riešení, akonáhle je to možné. 5. Prečo by som sa niekedy je potrebné vrátiť balíky? Niekedy sa musíme vrátiť chybný položke, pretože náš dodávateľ môže opraviť. Ak sa produkt nevráti, nemôžeme vrátenie peňazí alebo opraviť. 6. Ako vrátiť balík? Máme zákazníka servisné strediská v Hong Kongu a Shenzhen. Pozemok by mal byť poslaný leteckou poštou a zaplatil za vami. Prosím pack je v bezpečí. Ak nie je škoda, že sa bude počítať na vašej strane. 7. Môžem dostať sa záruka na výrobok? Ak nie, môžete získať 180-dňová záruka.

Štítky: xperia xz reaper, f3211, prípad sony xperia xz1 peňaženky, sony xperia xz prémiová hra, h4113, xa2, ip telefónie, xperia xz digitalizátorom. oem, xperia xa2 digitalizátorom., dotykový displej sony xperia z3 mini d5833.


( 2 Hodnotenie )

Počet