Vstavaná Nabíjateľná Batéria Skryté Chyba Detektora s mobilného Telefónu Detekciu Až 50 Stôp

€203.45


V odasafe VS - 8 L RF Signálu Detektora s Automatickým Prah + Add-on Objektív Vyhľadávanie

Všeobecné:

Toto zariadenie sa vzťahuje s fuzzy technológiu skenovania na detekciu špionážne kamery, chyby, mobilných telefónov a iných rádiofrekvenčné zariadenia. Toto zariadenie určite sa vyhne je peeping alebo klepnutím na ochranu osobných údajov alebo ochranu informácií, ktoré sú zverejnené tajne.

VS-8 L sa vzťahuje číslice (číslic) displej ak chcete zobraziť úroveň citlivosti. S up (▲) a dole (▼) tlačidlá, používateľ nepozná nastavenia citlivosti priamo.

Zakaždým, keď detektor je zapnutý, bude späť na východiskové nastavenia prahu. Budete mať viac zmätok príliš vysoká alebo príliš nízka citlivosť nastavenie, ak zabudol znovu nastaviť citlivosť.

VS-8Lis pre vás ľahké nájsť vhodné prah. Stlačte tlačidlo HORE alebo DOLE tlačidlo na boku detektora, ponechajte iba veľmi ľavej LED bude Zelená a č alarm a choďte vypnúť, toto je vhodný prah.

VS-8Lhas vstavanú nabíjateľnú batériu. Keď je batéria sa spúšťa dole, veľmi správne LED pôjde červená upozornil na dobitie jednotky.

Funkcie: Získať dlhšie zisťovanie vzdialenosti v nízku hlučnosť prostredia. Tichý detekcie. Vibrácie Režime. Úroveň nabitia batérie je nízka varovanie. Nastavenie citlivosti/rušenie(hluk pozadia) Odstránenie. Mohli nájsť (vyhľadať) na zdroj signálu. Káblové Fotoaparát Detekcie.

Špecifikácia:

Zisťovanie rozsah: 50 MHz - 6.0 GHz

Rozmer: L 14 x Š 7 x T 2,5 cm

Váha: Cca 210g

Výkon:

1. 12V DC 1A switching power adaptér

2. Vstavaná nabíjateľná batéria

Výstraha režim

1. Pípnutie zvuk budíka

2. LED indikácia

3. Vibrácie

4. Slúchadlá tichý detekcie

Citlivosť Prijímača

1. Upraviť zisťovanie vzdialenosti nájsť zdroj signálu

2. Eliminovať rušenie prostredia

Zisťovanie Vzdialenosti:

10mW 2,4 GHz Bezdrôtovej kamery: až 35 stôp

50mW 1.2 GHz Bezdrôtovej kamery: až 40 stôp

Mobilný telefón: až 50 stôp

Upozornenie:

Používať toto zariadenie ako pomocné, doplnkové pomoc alebo pomoc, aby sa zabránilo riziká spôsobené tým, skryté kamery, mobilné telefóny alebo iné bezdrôtové zariadenia. Tento prístroj nie je nahradiť všetky dozory. Výkon tejto Rádiovej frekvencie (RF) produkt bude ovplyvnený okolnosťami použitie. Výrobca a marketing group nenesie žiadnu zodpovednosť za akékoľvek straty alebo poškodenie monitora alebo jeho zneužitie.

Štítky: mobilný telefón detektor abstraktné, anténa wifi iphone 6s, chyba, mobilný telefón detektor on-line, kamera detektora, detektor mobilný telefón, telefónne číslo detektora, detektor vf, karta sim, telefonát detektor.


( 0 Hodnotenie )

Počet