Polícia Nemocnice, Ambulancie Záchrannej Kovové Vytiahnuť Späť Vozidla S Zvuk a Svetlá Diecast autíčka Deti Darček

€7.16


Policajné autíčko Nemocnice, Ambulancie Záchrannej Kovové autíčka Vytiahnuť Späť Vozidla S Zvuk a Svetlá Diecast autíčka Deti Darček

Funkcie:

1. Názov produktu : autíčka

2. Materiál : Plast + Zliatiny

3. Miesto výroby: Čína

4. Veľkosť : Ako popis

Prepravné údaje 1.Doprava po celom svete(s Výnimkou niektorých krajín), podľa expedičného spôsob si vyberiete. 2.Budeme loď produkty čo najskôr po potvrdenie platby, obvykle do 1-5 pracovných dní, 3.My len loď na potvrdenej objednávky adresu, vaša objednávka adresu musí zodpovedať vašej dodacej adresy. 4.Ak ste nedostali výrobky po 35 pracovných dní, prosím kontaktujte nás a my sa sledovanie zásielky. FAQ 1.Je tam nejaký sledovacie číslo na mojej objednávky? Odpoveď: Závisí spôsob dopravy si zvolíte. 2.Bude to poškodeniu počas prepravy? Môžem dostať náhradu, ak to poškodený? Odpoveď:Nie, budeme chrániť to dobre, a to príde v dobrom stave. Ak je poškodený, prosím odfotiť, vrátime vám. 3.To produkty prichádza s maloobchodných balíkov? Odpoveď: Nie, ak chcete ušetriť náklady na prepravu, najviac produkt bez maloobchodného balenia. 4.Môžem získať zľavu? A:Prepáčte, to je najlepšie ceny. Prosím, nenechajte znížiť cenu. 5. Môžete mi ukázať obraz reálneho produktu? Odpoveď: Každý obraz je vziať do reálneho produktu, môžete sa dostať istý produkt, ako obrázok ukazuje. 6.Som predajca, chcel by som si kúpiť veľa kusov produktov, môžete ponúknuť lepšiu cenu? Odpoveď: Áno, prosím, láskavo pošlite nám e-mail so množstvo, ponúkneme najlepšiu cenu. 7. Môžem dať negatívnu spätnú väzbu, ak nie som šťastný, že o produkte? Odpoveď: kontaktujte nás, ak nie ste spokojný / á o výrobok, sa budeme snažiť uspokojiť vás. Ak nám poskytnete, negatívna spätná väzba, nebudete mať žiadne aftersale služby. 8.Akékoľvek ďalšie otázky, prosím, pošlite nám e-mail.

Štítky: policajné auto, deti chlapcov, športové auto zvuk, kovový box na hračky autá, diecast model policajné autá, auto pre dieťa, arkham azyl, motýľ nos, nastaviť vojenské hračky, deti hrať policajné autá, strobe light mini.


( 2 Hodnotenie )

Počet