360 Stupeň 304 Nerezovej Ocele, Kuchynské Batérie, Umývadlo Jednej Páky Studenej Vody na Pitnú Vodu Filtrovať Kohútik pre vnútorné

€11.65


Popis:

- Pasuje pre všetky 1/4 Palca Potrubia Vody Filtračné systémy a systémy reverznej osmózy. Poskytuje oveľa pohodlie pre váš život.

- 304 Nerezovej Ocele Brúsený Nikel zdravú Vodu, Ťuknite na položku. V porovnaní s menej kvalitné materiály, brúsený nikel povrch 304 nerezovej ocele je bezolovnaté a nikdy hrdzou počas jeho životnosti. Je odolný voči korózii a zafarbenie, zabezpečenie oboch vysokú kvalitu a dlhú životnosť. Najlepšou voľbou pre rodiny zdravé najmä s deťmi.

Špecifikácia:

Farba: Strieborná

Materiál: 304 Nerezovej Ocele

Inštalácia: Kuchynské Batérie

Funkcia: Jeden Studenej Vody

Veľkosť: Cca.30*11.5 cm

Vstup & Zásuvky Priemer: 1/4"

Funkcie:

1. Rýchla a jednoduchá inštalácia.

2. S energeticky úspornými bubbler, mäkké bublina, uložiť vody na konštantný prietok.

3. 360°rotácia koleno, omni-directional č mŕtvy Uhol flexibilné čisté, výhodnejšie použiť,pracuje dobre s manželskou misy, výlevky.

4. 304 nehrdzavejúca oceľ materiál, vnútorné steny nie je znečistený povrch nie je zahrdzavené, zdravia a životného prostredia.

5. Vhodné pre kuchyne, bary, kúpeľne / wc. Na batérie je jednoduchá inštalácia na akékoľvek dosku alebo drez.

Inštalácia:

Krok 1: uistite sa, že váš doska má existujúci otvor s priemerom od 0,5 do 2,0 palca. Odstráňte staré RO kohútik, ak máte jeden. Otrite čisté a suché oblasti.

Posuňte predné dosky na kohútik kmeňa, nasleduje gumová podložka. Vložte kmeňa do otvoru na kuchynskej linke.

Krok 2: Pod drezom, veko na zadnej gumovou podložkou a tesné krídlovej matice. (Môže sa použiť niekoľko kôl pásky na závity ak chcete získať lepšiu priľnavosť).

Krok 3: Posuňte push-pri montáži do push-in adaptér v základni, potom sa zaistil na mieste posunutím modrá klip pod collet.

Krok 4: Vložte vaše vody hadica (nedodáva sa) o 1/2 palca do push montáž a znovu zaistite ho s modrým klip.

Pripojenie vody a skontrolujte starostlivo pre akékoľvek úniky.

Package Zahrnuté:

1 x Kuchyňa Batérie

Ďalšie Detaily:

Štítky: studená štýl, kuchynský mixér klepnite, kichen skladovanie, zmiešavač mosadzný, kohútik nehrdzavejúcej ocele, 304 batérie, studená oceľ knive, studená nôž, kitchenaid mixér, obchodné pitnej vody systém filtrácie.


( 1 Hodnotenie )

Počet