Vysoká presnosť a silu Dlaždice Fréza 1200 mm Dlaždice schneioder Rezanie Dlaždíc

€84.60


Vysoká presnosť a silu Dlaždice Fréza 1200 mm Dlaždice schneioder Rezanie Dlaždíc

Popis Produktu

Poďte a pozrite sa na náš zbrusu nový dlaždice frézy. To je výkonný a profesionálny nástroj ruka, aby vyhovoval vašim potrebám, bez pochýb. Ako ste si mohli všimnúť v názve, tento stroj je schopný znížiť až 1200 mm na dĺžku a 6-15 mm hrúbky. Je schopné rezanie keramických obkladov a iné podobné kamenných materiálov. Vybavený infračerveným lúčom, zariadenie je schopné preciser rezanie. Gumová rukoväť poskytuje lepšie pomocou skúseností. Aplikácia Uplatniteľné vo líši v pracovných situáciách. Je vhodný pre rezanie kameňa materiálov vrátane normálneho dlažby, leštené dlaždice, vetrified dlaždice, atď. Ako Používať 1. Určenie polohy Upraviť scaleplate očakávať, rezanie veľkosť. Podržte rukoväť a potiahnite posuvný sedadla smerom k zadnej sedadla smerom. Položte dlaždice na podláh a zarovnajte jeho líniu rezu s podláh lúč. 2. Obklad Dať dole rukoväť na kontaktné zotrvačník s dlaždice povrch, zatlačte rukoväť čerpať súvislú rovnú čiaru na dlaždice. 3. Rezanie Zdvihnite rukoväť a ťahajte dozadu jemne, aby sa zámok blok usadil stabilne na prednom konci dlaždice. Zatlačte nadol a s dostatočnou silou a svojho dlaždice, sa bude deliť od seba. Funkcia Infračerveného lúča zariadenie pre preciser rezanie. Protišmykové gumy rukoväť oveľa pohodlie. Hladké list cestu bez prekážok. Pevné oceľové koľajnice, stabilita veľmi zlepšila. Vysoko kvalitné guličkové ložisko. Hnuteľný podporná noha pre dlaždice ochranu. Jednoduché použitie a najlepšiu kvalitu. Dlhšie rezná dĺžka 120 cm. Špecifikácie Značka: Vevor Stav: 100% zbrusu nový Max. Rezná Dĺžka: 1200 mm Max. Hrúbka rezu: 6-15 mm Hrubá Hmotnosť: 12 kg Rozmery balenia: 147*29*20.5 cm(Die manuelle Messung weist einige Unterschiede auf) Obsah balenia

1 X 1200mm Ručná Rezačka Dlaždíc O VEVOR

Taicang Vevor strojných Zariadení CO.,S.R.O .Sme prevádzkuje viac ako 1000 druhov strojov, zariadení, výrobkov,a zapojila sa do cezhraničného podnikania na 10 rokov.V súčasnosti máme viac ako 200 zamestnancov.

Náš koncept je orientovaný na Trh, založený na zákazníka služby

Cez roky praxe sme získali cenné skúsenosti v mechanických zariadení priemyslu,ktoré nám dáva príležitosť slúžiť spoločností z rôznych krajín. V budúcnosti budeme dať plnú hrať na naše silné stránky v mechanických zariadení priemyslu,a aktívne sa podieľať na výstavbe Hodvábnej Cesty Ekonomické Pásu a 21. Storočia Námornej Hodvábnej Cesty, aby podiel high-kvalitné výrobné kapacity a spoločného prospechu.

Štítky: rezanie kovov die vianočné rámy, podlahy nálepky, beton, dištančné dlaždice, nálepku dlaždice, 4in rezanie disku, rohové frézy rounder, 1200 brúsneho papiera, výparníka pre klimatizáciu, electr videl.


( 0 Hodnotenie )

Počet