Veľké 3.78 L Kapacita Fľaša na Vodu Outdoorové Športy Telocvični Priestor Pol Galón Fitness Tréning Camping Bežecké Cvičenie botella de agua

€7.15


Odrážky:

1、Praktické na Použitie: Ideálny pre kempovanie, práce a športu; Dobré vzdať sa vody skladovanie: Kapacita 3.78 l • Jednoduchá preprava vďaka rukoväť.

2、Ergonomický Dizajn: Veľká kapacita, veľký otvor, komfortná rukoväť a nepriepustných záves kryt, veľké športové fliaš vody sú veľmi populárne v Európe a Amerike.

3、Bezpečné a Spoľahlivé: potravinársky PETG. S nepriepustných dizajn, najvyššia kvalita bez BPA.

4、Veľké Otvorenie Dizajn: Jeho špeciálne úst, je oveľa väčší ako úst iné podobné veľké fľaše s vodou. Umožňuje vyplniť a nalejte s menším úsilím, čo šetrí veľa času. Pridaním kociek ľadu je jednoduché.

5、Ľahko sa prenáša: robustné manipulácia, táto športová fľaša na vodu je ľahko prenosný a použitie. To je super praktické pre šport, outdoor práce, fitness, beh, kempovanie alebo na cestách.

Špecifikácia:

Názov: Fľaša Na Vodu

Materiál: PETG

Kapacita: približne 3.78 L/1 galón

Vhodné pre vody teplotný rozsah: -20 ° C +60 ° C

Veľkosť: o 29.4*16,2 cm/11.57*6.38 v

Balenie Zoznam:

1*fľaša na vodu

Štítky: telocvičňa kremíka fľaša na vodu, vrkoč šiť, gradient galón fľaša na vodu, telocvičňa fľaša na vodu etsy, štítok galón fľaša na vodu, výbava, kovové galón fľaša na vodu, fľaša fit, šiť výbava, 22 l.


( 0 Hodnotenie )

Počet