Dvojité Nehrdzavejúcej Ocele Darček Hrnček Cestovné Vákuové Fľaše Domácnosti Office Fľaša Na Vodu Karikatúra Roztomilý Tučniak Veľké Brucho Termo Hrnčeky

€2.63


51868 Funkcie: Potraviny-trieda materiál z nehrdzavejúcej ocele je neškodné pre vaše zdravie. Úplne nepriepustných, môžete zapnúť ho, shake it up, a roll to ako ste chceli. To by bol darček pre vašu rodinu alebo priateľov. Ľahké a prenosné na prepravu. Popis: je vytvorený a navrhnutý s práškovými na poslednej a proti korózii. Kompaktný dizajn pre vás dať do aktovky alebo kabelke. Skvelé pre ľudí, na úrade, škole,rodine, park, turistiku, camping, vnútorné a vonkajšie činnosti. Špecifikácie: Farba: modrá, zelená, ružová, oranžová Materiál: nerezová oceľ Rozmery: 180*65mm Kapacita: 300 ml-Izolačných vlastností: 6-12 hodín Balík v cene: 1 x Vákuové Banky Poznámky: 1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka. Vďaka!

Štítky: telocvičňa fľaše, pohár penguin, pero školy, biela voda fľaše, skladacie skladacia fľaša na vodu, termo hrnček s infuser, bottl vody, supor vákuovej fľaše, logo nerezová fľaša, raagi fliaš vody.


( 0 Hodnotenie )

Počet