Zväčšovacie Okuliare magnifier1.5X 2,5 X 3,5 X 5.0 X USB Nabíjateľné S LED Svetlo Na Čítanie Jewelers Hodinár Opravy Nosenie

€5.28


Funkcie:

1. Vymeniteľné Šošovky Dizajn: 4 vymeniteľné šošovky s zväčšenia 1,5-krát, 2,5-krát, 3.5 krát, a 5 krát. Objektív je vyrobený z akrylových živíc, a povrchová tvrdosť objektív dosiahne 5H úrovni, čo je viac nosenie-odolný a trvanlivý.

2. Nastaviteľné Úrovne Jasu: Existujú dve úrovne jasu, ktorý môže poskytnúť vynikajúce svetlo pre osvetlenie podrobné povrchy. Stlačte spínač na okuliare, rám poskytovať dva druhy jas.

3. Vysoká účinnosť Nabíjateľná Batéria: To môže byť úplne nabitá do 1 hodiny. Jednoducho zapojte USB kábel do hlavy lupu a druhý koniec zapojte do zásuvky USB napájací zdroj (napríklad, okrem USB sieťovej nabíjačky na mobil, nabíjačky alebo náramku), a to automaticky nabíjať. Šetriť peniaze a energiu, a zároveň sa teší dlho-trvajúce odlesky. Už nikdy nebudete musieť kupovať batérie už!

4. Pohodlné a Jednoduché Použitie: Ergonomické okuliare, rám, pohodlné na nosenie, lepšie pevné pred očami. Hlavový most je možné účinne zabrániť pádu, takže je jednoduchšie pracovať dlhý čas.

5. Vysokú Všestrannosť: Zobrazenie obrobkov alebo texty rozšírená na 500% z pôvodnej veľkosti s vysokým rozlíšením. Perfektné hands-free lupu, vhodných pre čítanie, maľovanie, sledovať opravu, remeslá.

Špecifikácie:

Názov: Hlava-montáž zväčšovacie sklo

Materiál: ABS akryl optickej šošovky

Zväčšenie: 1,5 X 2,5 X 3,5 X 5X

Materiál: akryl ABS

Farba: biela

Účinný priemer objektívu: o 333mm/13.11 palec, 200 mm/7.87 palec, 142mm/5.59 palec, 100mm/3.94 palec

Napätie: 3,7 V

Váha: cca 410 g / cm

Svetelný zdroj: 2 LED svetlá

Balenie: farba box

Balenie Zoznam:

1*Lupy

4*Objektív (1,5 X 2,5 X 3,5 X 5X)

1*Dátový USB Kábel

1*Objektív Handričkou

1*Inštrukcie

Štítky: okuliare svetlé okuliare, opravy hodiniek, muži bee okuliare, korunu pre sledovať opravy, solárne sklo okuliarov, raban sklenené poháre, som slnečné okuliare, nástroj hodinky, fendi mužov okuliare, súčasťou hodiniek.


( 0 Hodnotenie )

Počet