4Pcs 135 mm Auto Auto Vozidla Olej Tesnenie Skrutkovače Sada O-Krúžok tesnenie Tesnenie Sťahovák Odstraňovač Vybrať Háky Nástroje

€2.64


Vlastnosti: *1. Vysoká kvalita: 100% nové vysokej kvality. *2. Široké spektrum aplikácií: Určené pre priemyselné, automobilové, hobby a remeselné použitie. *3. Šetrné k životnému prostrediu materiál: je vyrobený z vysoko kvalitného kovového materiálu, vysokú tvrdosť a nie je ľahké na nosenie. *4. Bezpečné a trvalé: môže byť použitý v rôznych strečing a označenie aplikácie. *5. Trvanlivé: To je robustné, spoľahlivé štruktúru a vysokú odolnosť. *6. Robustné a spoľahlivé: Robustný povrch a jasné pokyny, spoľahlivé priemyslu noriem. Popis: 1. Prevádzku a skladovanie sú jednoduché a bezpečné. 2. Dobrý spoľahlivosť a dlhá životnosť čas sú užitočné a praktické. Špecifikácia: Materiál: kov, Farba: blue Package Zahrnuté: 1 sada olej tesnenie skrutkovač (4pcs) Poznámka: 1. Prosím, dovoľte 1-3 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia. 2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: sťahovák, sťahovák pre kladka, flexibilné prevodový kľúč, olej tesnenie sťahovák nástroj, o-krúžok vybrať, sťahovák nástroj, headset krúžok, vybrať tesnenie, pražené skrutkovača nastavte, značka precízne skrutkovače nastaviť.


( 0 Hodnotenie )

Počet