500 cm Červená Formovacie Linky Pásy Nálepky Adhensive 3M Mriežky chladiča Interiér,Univerzálny Auto Dekoratívne Nite, Interiér, výbava, Výbava Exteriér

€3.80


Popis: 3 Metrov dlhý červený self-adhensive formovacie/liatie linka/pásy pre všetky modely áut, to je univerzálny položky. Ideálne pre všetky mriežky, bočné vetracie otvory kryty zrkadiel a interiér dress-up. Čistenie povrchu a odtrhnite pásku na zadnej strane, ich uplatniť na časť, ktorú si chcete zdobiť. PRÁCU. Odporúčame používať suchšie vysušiť vypnutý, ak chcete mať lepší efekt. Veľkosť: 300 cm Dlhé (118") x 0,3 cm Široká (0.12") Dlhšie veľkosť je k dispozícii, pošlite nám e-mail, ak chcete kúpiť viac ako 3 metre, budem výpočet nákladov pre vás. Použitie: Univerzálne Poradie: Položka na sklade a pripravený ísť. Zásielky: Všetky objednávky bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Zaznamenané - airfreight (väčšina krajín na svete sú zahrnuté). To trvá 20-30 dni, aby sa dospelo, sledovacie číslo bude aktualizované po jeho dodaní. Nie sme zodpovední na pozemok stratené v dôsledku chyby na adresu. Sledovacie číslo bude vydané po parcely boli zhromaždené kuriérom. Podrobné čerpanie: (skutočného produktu a balenie)

(acutal Chrome Farba formovacie linky aplikovať na moje Qashqai je Zadné Lampy)

Dobrý kus na upgrade zákazníka pôvodnú časť. Sme sa malého množstva objednávky, prosím, kontaktujte nás pre pomoc. Pre viac informácií, prosím, navštívte naše webové stránky spoločnosti: www.yachant.com tiež Prosím kontaktujte nás na našich webových stránkach členských prihlasovacie údaje, ktoré vám umožní stiahnuť náš najnovší katalóg.

Štítky: opel obrazovke, 2006 yukon, navi 600 opel, rám opel rádio, insígnie, opc opel astra h, 2020 k5, opierky hlavy opel, základnú jednotku opel, malibu.


( 3 Hodnotenie )

Počet