KODI GÉL lak na Nechty 12ML Flitrami Nechty Šumivé Lesk Nail Art Laky Holo Vplyv na Nechty, laky Dekorácia

€3.92


Vlastnosti : * profesionálne Nail Art Darček pre seba, alebo svoju priateľku * Najlepšie na kontrolu kvality, aby zabezpečili vysokú kvalitu poľských * Na ako poľský, nosia ako Gél, off v priebehu niekoľkých minút * Ponúka najširší rozsah farieb pre zákazníka na skúsenosti, profesionálny soak-off nail art v cene * Dlho trvajúca najmenej 14 dní, fantastické a super svetlé nechty pre vás. * Žiadne ďalšie nedokonalé povrchu, preliačiny alebo klince rez. Farby odolné, pružné a lesklé, odolné voči akejkoľvek Špecifikácie testu : Zbrusu Nový: KODI GÉL Typ: Soak off UV Gél poľský Net WT:12ML Zoznam balíkov: Gel Polish* 1

1.O Balení

Keďže okno nie chráňte výrobok dobre, môžeme použiť ideálne balenie produktu bubliny taška, aby nedošlo k poškodeniu výrobku pri preprave. Sme čestní a zodpovední predajcov. Ak balík prijaté poškodené alebo má nejaké problémy, kontaktujte nás prosím pred sporu. budeme riešiť problém pre vás, prosím, neváhajte dať zlé spätnú väzbu.

2. O Kapacitu

Čistý objem je 12ML. Ale kapacita fľaše je viac ako 12ML, Gél nebudú naplnené vo fľaši! Nájdete rozmerového pre skutočnej veľkosti fľaše. Láskavo nespoliehajte sa na predstavivosť.

3. O Farbách

Farba rozdiel môže byť spôsobený tým, že niektoré dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor osvetlenie,pozadie,atď., Ak chcete viac svetlé,by ste mali pridať viac vrstiev.

4. O dopravu

Ako vieme ,Toto je low-cost reklamných produktov.a tak sme si vybrať riadnym dodanie, no sledovanie informácie. Za normálnych okolností, čas príletu o: 30-90 dní. Dodacia lehota do Brazílie je o 60-120 dní.

Štítky: ťava na nechty, glitter, gél lak venalisa, gél lak na nechty, uv žiareniu, , Dazz, nail art, Gél lak, dh nechty, gelish nechty, lak, uv gel.


( 2 Hodnotenie )

Počet