DIY LED U-HOME Vysoké CRI Ra 97+ LED Pás Svetla SMD5630 Denné svetlo Biele 5500K-6000K pre Kameru filmu Film DIY LED Svetelný Panel

€30.05


Prosím, pozrite sa na tento Youtube DIY Video, ktoré vás naučí, ako na DIY LED Panel Svetlo alebo Štúdiové Svetlo, je veľmi užitočný a zábavný, ak ste DIY sami.(Video z Webovej Celebrity "DIY Pôžitky" na Youtube stránke) Naše LED pásy používať kvalitné žiariče, ktoré reprodukujú farby presne a príjemne vďaka ich pomerne vysoké CRI (Index podania Farieb) 97+. To znamená, že zatiaľ čo oni sú o niečo drahšie ako konkurencia, oni donotgive mimo zeleno-cast. To je skvelá nielen pre domáce použitie, ale aj pre fotografov, ktorí chcú používať tieto pásy na svetlo svojich poddaných, ako tóny pleti vyzerať prirodzene a živé. Každý pás je dodávaný ako asingle 5m dĺžky. Tento LED pásky je veľmi univerzálny a môže byť umiestnený takmer kdekoľvek, s ľahkosťou, čo je ideálne pre rôzne domáce osvetlenie scenáre a samozrejme DIY projekty. Uistite sa, že povrch na ktorý pripojíte nich je čistý, hladký a suchý. Čo je CRI: Index podania farieb, opisuje ako zdroj svetla robí farbu objektu sa zobrazujú na ľudské oči,a ako aj jemné odchýlky odtieňov farieb sú odhalené. Na CRI je stupnici od 0 do 100 percent, ktoré uvádzajú, ako presné a "dané" svetelný zdroj je na vykresľovanie farieb pri porovnaní s "odkaz" zdroja svetla. Vyššie CRI, lepšie podanie farieb schopnosť. Svetelné zdroje s CRI 80 až 90 sú považované za dobré na podanie farieb. Svetelné zdroje s CRI 90 alebo vyššieho sú vynikajúce na podanie farieb a mali by byť používané pre úlohy vyžadujúce najpresnejší farby diskriminácie. Denné svetlo Biele Popis: Farebná Teplota: 5600K-5700K Index podania Farieb (CRI): 97+ (RA) Dĺžka: 5M LED Žiariče (za 5m dĺžka): 300 ks led Lumenov: 55lm-65lm za LED Napätie: 12V DC Prúd (na izolovaných meter): 6A-6.5 A/5M príkon (na 5 m dĺžky): 60W-70W, je to podľa reálnych pracovný výkon. LED Typ Čipu: SMD5630 Nepremokavé Stupeň: Non-nepremokavé IP00 Balík, vrátane: 1 X 5M SMD5630 Daylight White Non-vodotesný LED Pás Svetla Poznámka: teplota Farby sa môže líšiť o 5% v závislosti od dávky z výroby, aj keď sme v našich silách, aby to v súlade. Vezmite prosím na vedomie, že celková spotreba energie jeden uncut 5m dĺžka bude nižšia ako napájanie päť 1m dĺžky individuálne. Je to preto, lebo tam je pokles napätia od začiatku pásky na jej koniec, kvôli medi stopy nie je schopný zvládnuť takúto vysokú aktuálne bez odporu. To nie je nezvyčajné pre LED pásy a je ľahko opraviť buď tak, napájanie z oboch koncoch, alebo spustením niektoré ďalšie zapojenie pomôcť niesť prúdom. Upozorňujeme tiež, že ako tieto pásy sú vysoký jas, robia si v teple. Je to normálne, aj keď, ak máte možnosť, potom ich montáž na kovový povrch pomôcť rozptýliť teplo zlepší ich dlhovekosť.

Štítky: 90 cri led pásy, led pásy cri 98, slepý kábel, 220v led panel, 95 cri led, biely kvet, ledlights práce, vysoké cri 95, led panel pixel, tv grundig.


( 5 Hodnotenie )

Počet