Baby Plienky Organizátor Skladacia Cítil Skladovanie Taška Portable Multi-funkcia Vymeniteľné Oddelení pre Mamu Novonarodené Deti Plienky

€7.49


Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Špecifikácie:

Materiál: Cítil

Farba: Ako na obrázku zobrazené

Veľkosť:app. 38 x 25.5 x 18 cm / 14.96 x 10.03 x 7.08 v

Funkcie:

1. Postavený s cítil textílie, mäkké hrany a najvyšší štandard by ste očakávali, vrátane vymeniteľné organizovanie vložky tak, že môžete mať všetky diapering essentials (plienky, utierky, odevy, pleťové vody, hračky, podbradníky, zmena podložky, atď.) usporiadané na jednom mieste.

2. Veľké kapacity,s 8 vonkajšie vrecká, je odolný a ľahký. Funkcie neutrálne šedá trend farby s trvanlivé a odolné proti vode-hnedá PU kožené rukoväť, ktorá je veľmi pohodlné a ideálne pre dospelých niesť akúkoľvek dieťa diapering essentials pre chlapcov a dievčatá.

3. Ľahko uložiť všetky vaše prsia čerpadla a prsia diely čerpadla, použitie ako auto organizátor alebo miesto posteli, aby sa veci jednoduchšie nájsť počas tých neskoré nočné kŕmenie.

4. Do kapsičky sú prenosné dosť možno vykonať kdekoľvek v dome alebo na aute počas cesty cesty. Vymeniteľné vložky môže byť ľahko prijať a použiť ju ako veľký tote na ukladanie tovaru, ako sú prsia čerpadla, kúpanie produkty, deky, detské oblečenie a mnoho ďalších.

Množstvo: 1 ks

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1 x Úložný Vak(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: veľký priestor kabelka, multi enevelope kabelka, box plienky, detská postieľka skladovanie, plienky puzdro, detská postieľka vrecku, multi priestoru dámske kabelky, multi priestoru kabelka tlačené, dieťa orgán, dvojité vrecko v kabelke.


( 0 Hodnotenie )

Počet