RV Krok Koberec Tvarovaných Polomerom RV Krok Koberec Imperial Premium Zábal Okolo Krok Koberec Chrániť Auto Pred Nežiaducim Sledované V Nečistoty

€6.85


Odrážky:

1、Nonslip Koberec: jednotný rib dizajn pomáha udržať špina a nečistoty mimo RV a poskytuje nešmykľavý povrch pre vaše RV kroky. A koberec ponúka pohodlné koberec textúra poskytovať zhora krok a exteriéru, znamienka pre váš RV.

2、Počasí-odolné MATERIÁLY: koberec je vyrobený z odolného, odolný proti poveternostným vplyvom materiálov, takže koberec môže odoláva slnku-škoda, zachytávača nečistôt a absorpciu vlhkosti.

3、Montáž Dizajn: koberec môžete ovinúť okolo existujúcich RV krok a háčik pružiny do otvorov, ktoré sa hodia na krok.

4、Jednoduchá Inštalácia: koberec funkcie bez Námahy nainštalovať, ktorý je vhodný pre väčšinu RV ručné a elektrické kroky. Žiadne skrutky, lepidlo alebo nástroje, ktoré sú potrebné! A koberec je tiež ľahko odstrániť pre čistenie a údržbu. A koberec je vyrobený z plesniam odolný polyester, a to môže byť vyčistené.

5、Správnu Veľkosť: RV krok koberec funkcie správnej veľkosti, aby sa praktické použitie.

Špecifikácie(o):

Meno: RV Krok Koberec

Materiál: TPE materiálu

Hmotnosť: 300 g

Veľkosť: 13.7*6.6*0.2 palec

Balenie Zoznam:

RV Krok Koberec* 1

Štítky: koberec krok, rv, koberec kilim, most tvarovaných, camper sedadla, koberec, Kilim, fury koberec, caravan dverí rukoväť, bambusové koberec.


( 0 Hodnotenie )

Počet