96pcs/296pcs Húb Klinec DIY Ručne vyrábané Hračky, Puzzle 3D Puzzle Hry Jigsaw Rada Darček Húb Nechtov Hračka pre Deti, Vzdelávacie Hračka

€3.56


[xlmodel]-[custom]-[53058]

96pcs/296pcs Húb Klinec DIY Ručne vyrábané Hračky, Puzzle 3D Puzzle Hry Jigsaw Rada Darček Húb Nechtov Hračka pre Deti, Vzdelávacie Hračka

Popis Výrobku:

KRÁSNY SET: puzzle prichádza s 296 ks húb nechty, 1xstorage kôš kontajner s pegboard, 1xDrawstring Organizér Kabelky.

VYSOKÁ KVALITA a BEZPEČNÉ: huby nechty Vyrobené z bezpečného a životné prostredie materiály, každé tlačidlo je hladký a nie bolieť ruka. Kolo špičkovým dizajnom vám poskytne maximálnu bezpečnosť pre vaše deti.

ĽAHKÉ SKLADOVANIE: Prichádza s úložný vak v tejto hračky stavebnice, ľahko uložiť všetky tlačidlá a karty, keď skončí hra.

VZDELÁVACIE HRAČKA: Rozvíjanie detskej tvorivosti,iniciatívy, motoriku, predstavivosť, ruku na učenie a logické myslenie. Pomôcť vám a vášmu dieťaťu, aby pobaviť spolu.Hrať sa a Vyučovania len môže byť v jednom hračka.

IDEÁLNY DARČEK: Skvelý darček pre chlapcov a dievčatá, nechajte deti podľa vlastnej fantázie, použite tlačidlá robiť rôzne "color creation", obohatiť ich predstavivosť. ideálne pre rodiny a čas strán.

Špecifikácia Výrobku:

Typ Položky: Húb Nechty

Materiál: ABS

Farba: Ako Je Znázornené

Veľkosť: 21 x 29 cm (Ručné meranie, tam sa chyby)

Package Zahrnuté:

1 x Húb Nechty Auta

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Štítky: las puzzle, 3d model puzzle, hra logika, teplo doska, vzdelávanie karty vzdelávacích, koberec na puzzle, tesárske tabuľka, arkham horror, dieťa hra, rastlina plyšové.


( 0 Hodnotenie )

Počet