5 ks/veľa starostlivosť o Vlasy Olej Pre Vlasy Rýchly Rast Vlasov Podstate Kadernícke Esenciálny Olej Suché a Poškodené Vlasy Výživy kórea

€16.43


5 ks/veľa starostlivosť o Vlasy Olej Pre Vlasy Rýchly Rast Vlasov Podstate Kadernícke Esenciálny Olej Suché a Poškodené Vlasy Výživy kórea Značka: FIALOVÁ VÍLA Meno: Fén Podstate Net Wt: 0.7 fl.oz/20ml*5 ks Vlastnosti Produktu: Prírodné hroznový olej ťažbu môžu účinne podporovať vlasy krásy, aby sa vlasové folikuly vyživujú aktívne, potláčanie mastné výživy a vlasové korienky, účinne zabraňujú vysychaniu, kombinovať s zázvor, olej, extrakt, majú vynikajúce vlasy funkciu, hladké a manické, chrániť vlasy pred poškodením vlasov Trauma; a môže robiť vlasy rastú, hladké, a dať hlavou žiaru. Zložka: Hroznový olej, zázvor koreň olej, Chuanxiong olej, atď.

Spätná väzba

Naozaj to funguje, budete musieť trpezlivo čakať. Používam ho s 3 ml šampón 100 ml šampón. Som stačí použiť jar, ale po mesiaci, môžete vidieť efekt. Existuje 5 fliaš v tucet a môžem ich použiť na dlhú dobu. To pomáha moje vlasy.

Štítky: crimper a curler, vlasy šampón, fúzy rastu, sex hračky, gitara nux, pre vlasy olej, kórejský tričko, rastlina semeno, profesionálny šampón, výhody kokosového oleja.


( 2 Hodnotenie )

Počet