Solárne LED Svetelné Znamenie House Hotel Digitálne Doorplate Adresu Doska Počet Číslic Doska Lampes Led Solaire Doprava Zadarmo 1pc

€10.74


Solárne LED Svetelné Znamenie House Hotel Digitálne Doorplate Adresu Doska Počet Číslic Doska Lampes Led Solaire Doprava Zadarmo 1pc

Popis produktu Certifikácia:CE, ROHS Veľkosť Produktu: H185*L100*W40mm Solárny panel: Polysilicon 2V*130mA Batérie:Ni-MH AA 1.2 V/1000mA LED Množstvo: 6pcs*2LM Prepnúť režim: Manuálne ovládanie + ľahké ovládanie Lampa materiál telesa: ABS+PC ekologicky materiál, Nepremokavé trieda: IP65 metóda Nabíjania: solárne nabíjanie Nabíjací čas: Viac ako 6 hodín (čas nabíjania je ovplyvnené tým, že intenzita svetla v rôznych obdobiach) trvanie podsvietenia: Viac ako 8 hodín Hmotnosť Brutto po zabalení: 0.35 kg/ks Balenie veľkosť: H200*L110*50mm/ks Balenie počet za kartón: 54 ks/CTN Papierové veľkosti: 430*350*475mm Balenie Hmotnosť Brutto za CTN: 16KG

Fotografie Výrobkov:

Iné dostupné veľkosti,prosím, potvrďte s nami znova:

Hot predaj ABS lampy:

Pôvodné Úvod: Shenzhen Skybess Tech Co., Sro začal led nábytkárskej výroby od roku 2007,ktorý je profesionálny výrobca osvetlené nábytok a vonkajšie voľný čas nábytok, aktuálne produkty do viac ako 150 položiek, ktoré sú ideálne pre záhradné dekorácie, Domov, podujatia, Party, bary, nočné kluby, hotel, kanceláriu, atď. Skybess továreň vlastní pokročilé rotačné tvarovanie zariadení, rotačné tvarovanie workshop, LED osvetlenie test dielne a Montážne dielne. S vynikajúce riadenie a technický tím, A OEM a ODM objednávky z vás sú vítané. Všetky naše produkty spĺňajú CE, ROHS, FCC, UL certifikát, s SGS, MSDS skúškach pre export. Európy, Austrálie, Severnej Amerike, Rusku sú hlavné trhu.

Naše Vlastné Certifikáty:

Ak chcete použiť:

To VIEDLO položky môžu byť použité na KTV lobby,kaviareň,Nočný suvenírmi,Diskotéka,Klub,Park, Záhrada,Plavecký bazén,Vily,Kino,Plazza, Pláž,Krytý Záhrada,Supermarket,Súkromné vily,Pub,vlastným dvorom,Reštaurácie,Svadby,Hotel,Domáce strany udalosti a Bazén ako dekorácia, je ideálny pre záhrady, vonkajšie udalosti.

FAQ Sprievodca:

Ako zabezpečím, aby vyčistiť LED produkty?

Len utrite vašich produktov s mäkkou mokrou handrou pravidelne udržiavať ich čisté.

Čo sa nepremokavé stupeň IP65 Znamená?

Väčšina našich produktov je Vodotesný Stupeň IP65, čo znamená, že sú plne vodotesné.

Je tam záruka politiky?

Všetky LED produkty sú predávané, na ktoré sa vzťahuje 12 mesiacov a PE bývanie 3 roky v záruke a začína plynúť od dátumu nákupu na vaše predaj záznam.

Aký typ platby prijímate?

Akceptujeme T/T, Western Union, Kreditná Karta, Paypal, Obchod Kvality a Bezpečné Platby.

Kedy môžem získať cenu?

Zvyčajne sme ponuku do 12 hodín po tom, čo sme si svoje vyšetrovanie. Ak ste veľmi naliehavé, aby sa získať cenu, prosím, zavolajte nám alebo nám vašu e-mailovú tak, že budeme odpovedať váš dotaz prioritou.

Môžete urobiť dizajn pre nás?

Áno,máme profesionálny tím s bohatými skúsenosťami v liatie dizajn, osvetlenie vývoji a výrobe. Prosím, len povedzte nám vaše predstavy a my vám pomoc, aby vykonávať svoje nápady do perfektný položku. Môžete platiť pre liatie poplatok a vlastné formy sami, alebo môžeme spolupracovať na liatie.

Ako dlho môžem očakávať, že si vzorky/ kontajner a ako robiť, ak nechcete dostať pozemky úspešne?

Vzorky doba závisí od rôznych prepravu spôsobom a rôzne krajiny: uaually DHL/Fedex/UPS 3~7 pracovných dní,24 dní nedostali úspešne za plnú náhradu, ale nie sú zahrnuté dôvod, pre kupujúceho colné odbavenie oneskorenia; Post N/L 10-25 pracovných dní,60-90 dní nedostali úspešne za plnú náhradu podľa rôznych krajín, ale nie je zahrnuté dôvod, pre kupujúceho colné odbavenie oddialenie.

Ako sa o prepravu spôsobom?

Pre niektoré objednávky,podporujeme DHL Zadarmo/Fedex/UPS na vašich rukách, ale zvyčajne tejto položky vstavanej batérie,niektoré shipping agency nebudú akceptované tejto položky, aj keď ste si vybrali vami požadovanú prepravu spôsobom z DHL/Fedex/UPS, ale budeme sa snažiť splniť vaše požiadavky, ak nie je realizovateľné po kontrole s našimi shipping agency, pomôžeme vám vybrať k dispozícii prepravu spôsobom z DHL/Fedex/UPS/TNT/CDEK/Singapur speedpost atď., budeme vás informovať vopred, ak nechcete odpovedať k nám do 24 hodín po tom, čo sme feedbacked na vás, budeme loď čoskoro sa podľa našich odporúča, bez predchádzajúceho upozornenia a opäť sa neakceptujú akýkoľvek spor, pre rôzne prepravné spôsob dôvod.

Čo je to dodania spôsobom?

Predávať je poštovné spôsobom je nastaviť sami za vami,len preto, že toľko položiek z nášho obchodu vstavaný Li batérie v PE plášťa a Cell Batéria diaľkového ovládania a Solárny Panel v niektorých položiek,niektoré shipping agency nie je možné odovzdať prostredníctvom zvyk v niektorých krajinách,keď sa rozhodnete dodania spôsobom,môžeme nájsť vhodné, rýchlejšie a bezpečnosť shipping agency v našej strane pre vás,to je viac vhodný pre svoj tovar na loď úspešne a bezpečne.Za túto prepravu spôsobom,podporujeme 60-90 dní za plnú náhradu podľa rôznych krajín vlastné politiky.

Štítky: byt číslo, dom led počet, led neon prihlásiť, led prihlásiť, svetelné číslo domu veľké, solárne osvetlenie, solárne lampy, lampa led, neónové svetlá prihlásiť, cob led solárne, robiton.


( 0 Hodnotenie )

Počet