OLOMM 3 Porty Rýchle Nabíjanie USB Nabíjačka do Auta Pre iPhone Xiao Huawei QC4.0 QC3.0 QC Auto Typu C, Rýchle Auto Nabíjačku Mobilného Telefónu

€3.23


POPIS PRODUKTU

Materiál: ABS

Vstup: DC 12-24V

Výstup: DC 5V, 1.1/2A/2.1

FUNKCIA PRODUKTU 1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný 2. S 3 USB porty, rýchle nabíjanie, bezpečné a stabilné 3. S osvetlením displeja, mäkké modré svetlo pre indikáciu napájania 4. S inovované čip, viac ochrana, nabíjanie, nebolí zariadení 5. 3 –jamkové nabíjanie inteligentných shunt, stabilný plnenie, rýchlosť až 60% 6. Kompatibilné s rôznymi modelmi, 12 až 32V napätie vstupný podporuje prúdu vozidiel na trhu 7. Pracky na oboch stranách sú pevné, nabíjanie je stabilný a výstup nie spadnúť 8. Prenosné a Mini dizajn, nebude zaberajú príliš veľa miesta

ZOBRAZIŤ PRODUKT

Tipy

- Návrat : Ak tam nejaké problémy s kvalitou ,prosím ponuku podrobné informácie nám do 7 dní po prijatí zásielky,potvrdíme problém a potom ponúknuť uspokojenie soultion na vás.Všetci sa vráti položka musí byť v pôvodnom balení, a prosím ponúkajú sledovacie číslo.

- Spätná väzba : Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité! Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vážime si 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, je To dobré pre naše dlhodobá záležitosť. Budeme tiež odoslať rovnaké spätnú väzbu na vás.

Štítky: nabíjačka do auta 5usb, c typ usb nabíjačka do auta, úradný xiao, auto nabíjačka, usb, auto meniča, usb nabíjačku vape, základná iphone usb, kožené mužov teniska, Zásuvka Nabíjačky, porsche nabíjačky ctek.


( 2 Hodnotenie )

Počet