Európska Stôl Hodiny, Starožitné Ročníka Hodiny Obývacia Izba Dekorácie Stola Hodiny Stlmiť Sweep Stopky 12 Hudby Čas Domov Hodiny

€14.97


Popis:

Tento ročník hodiny sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu, eco-friendly, silný a ľahký. Je to módne a nádherné, krásne dekoratívne stolové hodiny vo vašom dome. Širokú škálu aplikácií pre domácnosti, kancelárie, hotel, trhu, reklamná, atď, veľmi praktické.

Funkcie: Prijíma vysoko kvalitného plastu, eco-friendly, silný a ľahký. Tento krásny hodiny má jemné spracovanie, hladké a lesklé, krásne a nádherné. Jeho vintage štýl, pridáva umeleckú atmosféru, dobrý dekoratívne stolové hodiny vo vašom dome. Montáž na stenu design, môžu tiež byť zavesené na stenu podľa vašich potrieb, veľmi pohodlné. Má 12 piesní pre oznamovanie času, vhodné pre obývacie izby, spálne, študovňa, pracovňa, ateliér a trhy, atď.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: Plast

Voliteľná Farba: Biela, Hnedá

Typ batérie: 4 * AA Batérie*(nie je súčasťou)

Veľkosť: cca. 16.5*8.5*32 cm/6.5*3.35*12.6 v

Hmotnosť: cca. 710g

Package Zahrnuté:

1 * Ročník Tabuľka Hodín (Batéria Nie Je Súčasťou Balenia)

Údržba Metóda:

1. Neinštalujte batérie, keď hodiny nie je v prevádzke

2. Vyhnúť násilné nárazov a vibrácií.

3. Neumiestňujte hodiny v vlhkosť, vysoké teploty, prašné a žieravé miesto.

Poznámka:

1. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

2. Prosím, dovoľte 0~1 palec chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: stôl zložiť, budík, pekné nočné hodiny, dobrý učiteľ, hodín, abajures vintage, nemecký sklade, hodiny tabl, budík ciferný, hodiny na stenu.


( 0 Hodnotenie )

Počet