Ručné Elektrické Mlieko Frother Ideálny Darček pre Kávových Matcha Čaj Mlieko Milovníkov 517C

€7.96


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

OOTDTY

Funkcie:

Nový unikátny Dizajn,Efektívnejšie: mlieko frother prichádza s extra jedinečný duálny jar odkvapávače. ručné mliečna pena maker, ktorý je pohodlný ergonomický dizajn,vyrobený z 18/10 najvyššej kvality potravín bezpečné nerezovej ocele a beh s vysokou rýchlosťou otáčania z nerezovej ocele, metla a BPA free hriadeľa, je ideálny pre všestranné použitie.

Univerzálny Mixér,Frother, a Tak Oveľa Viac: creamer, sója, mandle, kešu, lieskových orieškov, kravské mlieko a iné mliečne výrobky, ako maslo alebo smotanu. A môžete peny, mlieko,mix, horúca čokoláda, čaj matcha, nepriestrelný káva, proteínový prášok matcha,chai tea, šľahanie vajec, miešanie iné prášky. Použitie je aby milkshakes pre vaše deti, alebo kokteily pre vašich priateľov. To bude fungovať dobre s oboma teplej a studenej kvapaliny.

Veľmi užívateľsky Prívetivé: Morous elektrické mlieko frother je veľmi jednoduchý na obsluhu. Dať do potrebné batérie(nie sú súčasťou) a je pripravený na prácu. Mať horúce alebo studené mlieko do pohára a ponoriť sa frother na pol ceste nadol a napájanie je zapnuté. Na frother sa dostať do práce okamžite. Len sa pohybujte frother hore a dole. Pena začne tvorí okamžite. Keď máte požadované množstvo peny vypnite frother a váš odborný štýl penovým mlieka je pripravený pre váš nápoj.

Čistenie v Sekundách: Po napenenie, stačí dať do čerstvé alebo vlažnou tečúcou vodou alebo namočiť do vody a krátko zapnite ho umyť. Tak jednoduché a pohodlné vyčistite ju. Ergonomický hladký základ nie je určený na to, aby sa ponorí do vody, tak aby sa čistenie, k metla.

Špecifikácia:

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Farba: Ako je znázornené na

Veľkosť: 24.5*4*4 cm/9.6*1.6*1.6 v

Quanti

Poznámka:1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

Jeden pena hlavy, jedna dvojlôžková pena hlavu

Štítky: matcha, gt sonic ultrazvukový čistič, cappuccino mlieko, peny, automatické mlieko frother, kaviareň, kávovar moka, electr mlieko frother, materské mlieko, nespresso vertuoplus mlieko frother, mliečny oolong.


( 0 Hodnotenie )

Počet