Vhodné pre Canon, Nikon, Sony digitálny SLR fotoaparát 3 držiak U / C držiak podporu handheld video akcie stabilizátor rukoväť Fotoaparátu

€9.84


3 Obuvi, Držiakov U/C Tvarované Držiak Držiak, Rukoväť Handheld Video Akcie Stabilizátor Grip pre Canon, Nikon, Sony DSLR Fotoaparát, Videokamera Vlastnosti: Kompaktný a flexibilný design pre jednoduchú prenosnosť a skladovanie. 3 teplú obuv úchyty umožňujú použiť video svetlo, mikrofón alebo niečo iné v rovnakom čase. 1/4" skrutky spojenia, vyhovuje väčšine kompaktné fotoaparáty/kamkordéry alebo smart telefónu klipy. Protišmykovým gumovým čalúnená železničnej pre nastavenie polohy kamery alebo smart telefónu pružne. U-tvarované dizajn s mäkkou penou potiahnutá rukoväť, pohodlné držanie a robiť svoje strelecké jednoduchšie. Popis: Vhodné, aby sa foto a video fotografovanie. Telo je malé, ale silné kompatibility, vysoká praktickosti. Stabilná základná podpora umožňuje umiestniť ju na podlahe alebo platformu. ABS materiál, ľahký a odolný, pohodlný na používanie a prepravu. Špecifikácie: Farba: Čierna Materiál: ABS Veľkosť: 91*247*205mm Balík v cene: 1 x U/C Tvarované Selfie Držiak Poznámky: Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Štítky: hot shoe nikon, nikon d3200, azimut pravítko, eachine fotoaparátu, stabilizátor, fotoaparát rukoväť stabilizátor, vpolo zadná kamera, steadycam, nikon wifi, fotoaparát nikon, wii u konzolu.


( 1 Hodnotenie )

Počet