LOFCA 1pc Zvierat Cartoon Silikónové Nepremokavé nohavice s Náprsenkou potravinársky BPA&PVC Zdarma Silikónové Mäkké Baby Bib Nastaviteľné Jednoduché Umývanie a Čistenie

€2.89


Informácie O Produkte

-Silikónové Cartoon Bib -

null

null

Viac informácií

*Všetky fotografie sú prijaté v skutočnosti.Ale ako rôzne počítače displej farby inak,farby skutočného položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov. *Všetky položky príde jasné, balenie a na čistenie,môžete jednoducho umyť s čistiť mydlovou vodou pred použitím(Umývačka riadu je k dispozícii). *Veľkosť môže trochu líši vzhľadom na ručné meranie alebo po granding. *Deti by mali byť vždy pod dohľadom počas hrania s dospelými a byť nikdy sám. *Všetky produkty sú bez BPA,Ftalátov,olova a PVC.Certifikáty môžu byť poskytované,prosím kontaktujte nás a ukáž mi svoju e-mailovú adresu.

O dopravu

1. Dodacia lehota: normálne potrebné 2-5 dní na spracovanie objednávky po zaplatení. 2. Prepravná metóda: vybrané predávajúcim, ak sa rozhodnete predávajúci spôsob dopravy. DRUH POZNÁMKY: dôrazne odporúčame, aby ste sa chlapi kúpiť v dávke tak, aby sme mohli použiť lepší spôsob dopravy, udržať sledovania celú cestu a lepšie služby.

Štítky: dieťa smart hodinky, na zuby teether, teether, pani teether silikónové, dieťa mlieko, dieťa zaťaženie, guľôčky kremíka, šaty pvc, čína silikónové teether, potravín kórejského.


( 2 Hodnotenie )

Počet