1pc Prenosný Mini Príručka Šijací Stroj Jednoduchá obsluha Šijacích Nástroje na Šitie, Tkaniny Tkaniny Šikovný Nástroj Vyšívanie

€3.03


Funkcia:

Tento Mini Prenosné Ručné Oblečenie Šijací Stroj je prenosný a praktický na dovolenku alebo na cestovanie. To je tak kompaktný, že môžete držať v dlani vašej ruky. S týmto mini šijací stroj, môžete robiť rýchle zmeny na mieste, aby havarijné opravy na úrade, v dohovoroch, na svadbách alebo opravu vrecku za menej ako minútu.

Funguje na všetkých tkanín

Skvelé pre domáce alebo cestovanie

Rýchlo opraviť textílie

Mini a Vhodné na prepravu

Rozmer: Cca. 11 x 4,5 x 7 cm

Čistá hmotnosť: 90 g

Farba: Biela,Modrá,Červená(Náhodne odoslané) Ako Používať:

Držanie:

Podpora spodnej časti stroj so štyrmi prstami pravej ruke a potom uvedenie vaším palcom na vrchu stroj pre držanie stroj pevne

Rezanie závitov:

1 Uvedenie hornej časti lisle vedľa ihlou, a potom navliekanie lisle cez ucho ihly pomocou navliekača 2-3 cm.

2 Nadvihnite oblečenie upevnenia platne s pravým ukazovákom a uvedenie látky v rámci upevnenia platne a potom nastavenie dole upevnenia platne.

3 Stláčaním hornej časti stroja, hore a dole a urobiť viac, potom na pravej ruke by sa mal pohybovať doprava krok po kroku a nechajte ľavú ruku držať tkaniny ovládanie smeru.

4 môžete upraviť skrutka pre optimálne habitus, upraviť maticu.

Nahradiť navíjania:

Kreslenie prolate distaff a závit vretena ak chcete zmeniť veľký uzle. Po threading znova a zmenu tesný a voľné z lisle, môžete šiť opäť.

Nahradiť ihla:

Stratiť setscrew skrutkovačom a vzletu staré ihly. Oznámenie nech ploché časti ihly čeliť nemenné, setscrew.

Správny smer a polohu ihly.

1 x Ručné Šijací Stroj

Štítky: hra, xbox radiče, kabát russe štýl vlna, hra náčinia vonkajší, írsky obrázky prírody, slúchadlá 3 5 adaptér, slúchadlá 35 x iphone, iphone 8 killua prípadoch, got7 akryl brošne, v pohode sa vzťahuje realmi 6i.


( 0 Hodnotenie )

Počet