JK JT-27 Triple Rybárske Sivý 2X Treble Háčiky 1box Ryby Tees T-Gloove Bod Kolo Ohyb Super Antirust Háčik Mora Fishhooks Riešenie

€4.08


POPIS PRODUKTU

JK JT-27 2X Silné výšok háčik ponúka neprekonateľnú odolnosť a silu, keď je to dôležité.Hrajú viac plus bodov všetkých postaviť do háku. - Super Anti-hrdzu náter pre dlhú životnosť. - Chemicky zaostriť za vynikajúci hák-nastavenie schopnosť. - T-Drážkami na háku bod pre rýchlu a jednoduchú penetráciu. - Vyvážený hák s 3 jediný háčik zvárané spolu na vyváženie a aj rozloženie hmotnosti. VEĽKOSŤ: 10, 8, 6, 4, 2, 1, 1/0, 2/0.Sortiment veľkostí sú k dispozícii pre mnoho rôznych aplikácií.

VLASTNOSTI PRODUKTU

- Vysoká pevnosť 2X Silné Vlastné Navrhnuté Háčik - T-groove slot na háku bod pre pomáhať prieniku. - Super Anti-Hrdzu náter, - Individuálne Zvárané Jeden háčik pre vyvážené rozloženie hmotnosti a sily. - Kované pre ultra-veľký háčik. - Chemicky nabrúsené.

TIPY

1. V dôsledku rôznych obrazovkách a svetelné podmienky, zobrazí produktu sa môže líšiť od skutočného produktu farby zobrazené na obrazovke. Prosím vezmite na vedomie, rôznych situácií, ktoré môžu spôsobiť, že niektoré nepríjemnosti. 2. Cvičenie upozornenia, ako je zabalený materiály sú veľmi ostré, uchovávajte mimo dosahu detí. 3. Len ich používanie na určený účel. 4. Čistý a suchý výrobok po každom použití na dlhšie a problém zadarmo aplikácie.

Štítky: rybárske kliešte pesca, ryby tackl, ryby výstroj, ryby háčik, blux dart, 2 trojlôžkové háčik, výšok háčiky hnedá, ryby line, ryby, tričko t ženy.


( 4 Hodnotenie )

Počet