Čierne Sexy Ilúzie Spodnej Bielizne Pre Ženy Šaty Perie Flitrami Pohodlie Sleepwear Šaty Formálne Udalosť Prekrytie Nightgowns 2021

€73.60


Čipky Bunda Svadobné Bolero Svadobné Vňaťou Úplnej Dlhými Rukávmi Biela/Ivory Vlastné Prepravné Máme loď z položiek podľa EMS .UPS.DHL.FEDEX .TNT na všetky svetové potrebné 4-9 pracovných dní. môžeme zákazku akejkoľvek veľkosti a farby,ak potrebujete,neváhajte a kontaktujte nás! Spätná väzba Všetky kŕmne späť by mali byť vykonané po ste dostali a spokojný s vašou položky! Ak je nejaký problém,prosím, dajte nám možnosť problém vyriešiť. Sme neakceptuje žiadne účtovanie negatívna spätná väzba !!! Návrat Politiky dúfame, že sa vám bude 100% spokojní s nákupom, ale ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre rýchle a spokojnosti riešenie. . Vrátenie a výmena je k dispozícii, ak šaty sú poškodené, chybné alebo majú nedokonalosť. Všetky nákupy musia vrátiť alebo vymeniť do 30 dní od doručenia položiek a v úplne novom stave, ako ste ho dostali. . Pred mailom položku späť k nám, prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu a dodávanej s vaším vrátené položky -- číslo položky, ID účtu a dôvod pre vrátenie/výmenu. . Kupujúci musieť starať návrat poštovné a dajte mi vedieť, keď sa vrátite. . Šaty, ktoré boli opotrebované, zmenený (musí byť žiadny dym, vône, žiadny make-up škvrny, bez zmeny), alebo šaty na mieru nie je možné vrátiť alebo vymeniť. Uistite sa, že ma pridať medzi obľúbené položky do zoznamu!

Štítky: materskej župan a swaddle nastaviť, pierko výbava úplnej župan, pornographi, pierko, župan, 2021 sexy, perie šaty, malé nighty, župan ženy, dom župan pre ženy, žena župan pierko.


( 0 Hodnotenie )

Počet