Prenosný Úložný Vak Outdoor Zips Kabelka Shockproof puzdro pre kolesá Mavic Mini 2 Drone Diaľkové Ovládanie Príslušenstvo

€13.34


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Funkcia: Oteruvzdorné materiály, účinne chrániť bezpečnosť drone a jeho príslušenstvo. Tam je oblasť vnútro chrániť vaše drone a príslušenstvo od preliačiny, hrbole a ryhy. Shockproof, kompaktná veľkosť a nízka hmotnosť, vhodné pre použitie doma alebo cestovanie. Malý a prenosný, jednoduchý, štýlový a veľkorysý, veľkou kapacitou je možné ubytovať hučí, diaľkové ovládanie, batérie nabíjanie káble a ďalšie drobné doplnky. Ergonomický dizajn, pohodlné držanie a pohodlnejšie cestovanie. Osobitne navrhnuté pre kolesá Mavic Mini 2 drone. Špecifikácie: Typ Položky: Kabelka Skladovanie Taška Použiteľné s: pre kolesá Mavic Mini 2 Materiál: EVA + Handričkou Veľkosť: cca.260x100x220mm/10.24x3.94x8.86in Farba: Sivá s Červenou Množstvo: 1 Ks Poznámka: Č maloobchodnom balení. Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie Obsahuje: 1 x Úložný Vak (iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou balenia)

Štítky: dji mavic2 pro prípade, dgi mavic mini prípade, dji mavic mini prípade veľkosť, drine dji mini, prípade, mavic zoom, príslušenstvo dji mavic mini, prípad pre dji mavic mini, drone s 1080p hd kamerou, mini kolesá mavic, drone ky606d.


( 0 Hodnotenie )

Počet