PDO-Link USB3.1 GEN2 Typ-E na Typ-E Predlžovací Kábel Interný USB 3.1 E Typ Mužov a Žien Kábel w Otvory pre Skrutky na základnej Doske

€3.27


Detail:

Značka: PDO-Link

Množstvo: 1pc

Názov produktu: USB3.0 USB-E na vstavané 19/20P predlžovací kábel

Drôt dĺžka: 5-100 cm (Ak potrebujete iné dĺžky, prosím, kontaktujte nás na zmenu ceny, ďakujem vám!)

Adaptácia rozsah: USB3.1 vstavaný 20P typ-E na typ-E predĺženie

Rýchlosť šírka pásma: USB3.1 štandardné (10G/bps je podporované v rámci 30 cm, 10G/bps nie je podporovaný po USB kábel je zapojený do série)

Súčasná kapacita: 3A (merané na podporu 3A do 50 cm, 1,5 A v priebehu 1 meter)

Použitie výrobku: Vstavaný USB3.1 20-pin typ rozhrania predlžovací kábel na základnej doske.

Nákup obmedzenia: Tento produkt je určený pre pripojenie k vstavaný USB zariadenia. Nie je vhodný pre všeobecné vonkajšie použitie. Nie je obmedzená na produkt inžinier určiť nákupe. Jednotlivé kupujúci by nemali objednávku na nákup. Tento produkt má krehké štruktúry, a nie je vhodný pre civilné použitie. Nie je jednoduché použitie pre všeobecné účely, a neumožňuje vrátenie alebo výmenu. Zvážte, prosím, pozorne pred uvedením objednávky.

Obmedzenia na použitie: Dva alebo viac USB káble zapojené v sérii s útlm signálu, takže je možné dosiahnuť len 5G gen1, ale nemôže dosiahnuť 10G gen2

Obstarávanie Tipy: Byť istý, že chcete kúpiť 1~2 vzorky po prvé, a potom kúpiť hromadne po testovanie a overovanie.

Popis drôtu dĺžka:

Dĺžka drôtu v našom obchode sa vzťahuje na časť viditeľné lanká, s výnimkou PCB a konektor, ak obsahuje PCB a konektor, pridať asi 4 cm. Takže celková dĺžka je asi 9 cm, prečítajte si prosím rozmer 5cm na obrázku nižšie.

Produkt výhody:

1. Používanie nemeckého patentového dovezené drôtu, podpora USB3.1 10G/bps rýchlosť do 30 cm

2. Dĺžka kábla výhodu, od 3 cm do 3 metrov je možné prispôsobiť

3. Rozdielový signál nemá cez otvor dizajn, signál je čistý, nie je tam žiadny signál útlm rušenie problém parazitné kapacity a parazitárnych indukčnosť, a nie je CAF micro skrat jav, a produkt je odolný

4. PCB je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov s vysokou frekvenciou a nízky odpor. PCB je vyrobený z presnosť. PCB používa vysoko TG dosky. Hrúbka medi materiál je pribrala na 1oz. PCB napájací obvod je posilniť a použitie 2 5V napájanie core vodičov je posilniť na prenos prúdu až 3A.

Štítky: na usb3, 30 usb základnej dosky, sata, usb, rada macbook, kábel monitora pc, maticu typu e, údaje napájací kábel, gen2 časti, predný panel pc, sendor.


( 3 Hodnotenie )

Počet