Detské Tričko Pre Dievča Deti Oblečenie Móda Top Jar Nové Dievčatá Vlna Tričko Kórejský Lotus Leaf Tričko Svietidla Rukáv Deti Kostým

€7.77


3T veľkosť : tričko dĺžka je 36 cm,prsia je 29*2 cm,rukáv 30 cm, je vhodný pre 85 cm výška 4t-taktné veľkosť : tričko dĺžka je 39 cm,prsia je 31*2 cm, rukáv 32 cm,je vhodný pre 95 cm výška 5T veľkosť : tričko dĺžka je 42cm,prsia je 33*2 cm,rukáv 34 cm, je vhodný pre 105 cm výška 6T veľkosť : tričko dĺžka je 45 cm,prsia je 35*2 cm,rukáv 36 cm, je vhodný pre 115 cm výška 7T veľkosť : tričko dĺžka je 48 cm,poprsie je 37*2 cm,rukáv 38 cm, je vhodný pre 125 cm výška, ak dieťa je tuk,prosím, vybrať si väčšiu veľkosť. Ručné meranie, môže byť 1-3 cm chyba. zásielky

1, Normálne, budeme doprava zadarmo tovar vám čína príspevok air mail, prosím, kontaktujte nás prvý, ak chcete, aby sa loď, DHL, UPS, EMS, Fedex alebo iných prepravných spoločností.

2, z Dôvodu sme sa vysporiadať s množstvom objednávok každý deň, zvyčajne zabezpečíme prepravy do 1-5 dní, prosím, trpezlivo čakať a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti sa vám.

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .Pozitívne (5 hviezdičiek) je veľmi dôležité pre nás , prosím, že dvakrát pred zanechajte nám spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne (1-3 hviezdičkami), pripomienky alebo vykonať podrobné hodnotenie. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.

Štítky: nibber s uväzovaním za krk, detské tepelnej topy, jar wpl, detské červená vysoký topy, dieťa kórejského, detské vysoké list, dieťa dievča kórejský štýl, florida t tričko, denim hornej ženy, baby šaty kórejského.


( 1 Hodnotenie )

Počet