Notebook notebook opakovane 6 tabuľami vymazateľné A4 stretnutia brainstormings kreslenie organizátor poznámkový blok

€20.27


4 notebook s 6 stránok z nekonečnej použiť opakovane vymazateľné bridlice

Späť Notebook zahŕňa:

* 3 obojstranné písanie dosky * 3 transparentné hárky, ktoré fungujú ako vrstvy, v ktorom chcete písať a zrušiť, ak chcete vykonať zmeny alebo pridať myšlienky bez zmeny pôvodného * Zahŕňa čierna farba, značku, pero a semiš Digitalizable obsah cez bežné používanie aplikácií.

Veľmi užitočným nástrojom pri práci a zo dňa na deň

VRÁTIŤ je nový nástroj určený pre pracovné prostredie, stretnutia, školenia priestory a tiež tvorivé prostredie. Ich stránky sú tabuľu, takže môžete zapisovať a mazať tak často, ako budete chcieť. Bez výdavkov na akýkoľvek papier. Je to ideálny nástroj pre vytváranie alebo generovanie nápadov, individuálne a kolektívne. Keď sme sa vytvoriť predstavu a napísať, že v rovnakom čase, podporujeme našu kreativitu. SPÄŤ umožňuje ďalšie dynamické pracovné stretnutia ako to uľahčuje komunikáciu. Vyjadriť myšlienky od písania alebo pridávanie obrázkov zvyšuje porozumenie pojmov. Je to z dôvodu zásahu vizuálne a kinesthetic kanál okrem verbálneho kanál. To všetko z neho robí ideálne pomoci pre stretnutia a brainstormings. Už použiť oblasti manažérov, produktových manažérov, tvorivé, právnici, architekti, navrhovatelia, tréneri, psychológovia, študenti... To je tiež ideálny pre školiteľov, trénerov, učiteľov, atď.

Práca s vrstvami

Ich transparentné hárky umožňujú tak, ako keby boli vrstvy, ktoré chcete doplniť alebo opraviť pôvodný obsah, vedenie je neporušené. To je silný komunikačný nástroj. To tiež umožňuje robiť cvičenia, opravy. Je možné, aby papier, ktorý nechce škvrny a čerpať alebo opraviť cez list transparentné.

Ideálne pre deti

Kreslenie na tabuľu stránky je veľmi rád deti. Milujú kresliť na tabuľu a farby na priehľadnú vrstvu hrať s vrstiev kombinácia ponúka SPÄŤ! Okrem hrať, je to tiež ideálny pre štúdium: nácvik matematika, písanie, robiť projekty. Teraz je to oveľa väčšia zábava na svete!

Produkt opakovane

Tým, že je schopný odstrániť a znovu písať, je to dlhodobý a úplne jedno použitie výrobku. Vyhnúť sa usadzujú, alebo hádzať listy a absolvovanie krok SPÄŤ, nový ecofriendly nástroj.

Môžete ho použiť s akýmkoľvek biela bridlice značku

Späť Notebook je dodávaný s čiernou fixkou, ale môžete použiť akýkoľvek biely bridlice značku. Odporúčame odstránenie napísané po každom použití je hotové. Avšak, v prípade, že pobyt na niekoľko týždňov, to môže byť odstránené bez problém s mokrou handrou s vodou. V prípade, že si pobyt za rok, môžete pomôcť s niektorými alkoholu. Všetko, čo budú vymazané hladko a môžete naďalej používať! To tiež zahŕňa semiš ak chcete vymazať, ale možno vymazať rukou bez škvŕn!

Štítky: grafické notebook, vymazať notebook, rocketbook, poznámkový blok opakovane, e notebook, smart notebook, škola tablet, digitálny poznámkový blok tablet, poznámkový blok tablet, a4 notebook.


( 1 Hodnotenie )

Počet