Ombre Farbenie 5.5 Dvore/5M Nylon Leteckých Jogy Swing & hojdacia sieť Kit pre Lepšiu Jogy Inverzia, Flexibilitu & hlavné Sily

€56.25


veľkosť: 5m textílie + 2 karabína + 2 venčeky

● Tkaniny Materiál: Vysoká Pevnosť 100% Nylon, Najlepšiu Kvalitu, maximálne Pohodlné, Nízka Úsek Ideálne pre Jogu hojdacia sieť hojdačky. ● Veľkosť: 5 m(5M x 2,8 M). Ak budete potrebovať ďalšie dĺžka hodváb, prosím, kontaktujte nás. ● Zaťaženie Ložiska: 1000KGS, Prosím, Pozrite si protokol o skúške ● Balenie: funkcie opp Taška Pre Každú jednotlivú Položku A Potom Do Trvanlivé Hrubý Kartón. 1.Naše tkanina je 40 Denier Nylon Tricot, vysoká hustota a vysokú pevnosť. ★40-Denier Nylon Tricot je two-way stretch. keď je pruhovaná spolu ako prúde, a vy cocoon vnútri hojdacia sieť tkaniny dáva len natoľko, že sa cíti pohodlne, pre telo a pleť. ★To Môže byť Úplne Cocooned Alebo Ktorým sa V Plnom rozsahu. To je tvárny tkanina. nie je ako padák typu materiálu, ktorý sa používa často aj na iných jogy štýl hojdačky. ★Táto prémia tkanina je použitý pre Jogy Slučky a Leteckých Silks. To je dlhodobé a pohodlné. Dvojité bod je skvelé pre relaxáciu, strečing, zníženiu stresu a bolesti chrbta. ★Toto dvojité bod Jogy hojdacia sieť je ľahké sa dostať do a z, ľahko sa čistí, je super pohodlné a jednoduché nastavenie výšky.

Štítky: hojdacia sieť hodváb, dharmy, mosadz hada, dharma prívesok, dharma stratil, tetovanie tela pre zväčšenie, mat jogy, stratil mikina, dharma socha, budhistické mantra.


( 0 Hodnotenie )

Počet